خیام نیشابوری:
چون عهده نمی‌ شود کسی فردا را حالی خوش کن تو این دل شیدا را می نوش بماهتاب ای ماه که ماه بسیار بتابد و نیابد ما را گر می نخوری طعنه مزن مستان را بنیاد مکن تو حیله و دستان را تو غره بدان مشو که می می نخوری صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
Saturday, 16 January , 2021
امروز : شنبه, ۲۷ دی , ۱۳۹۹ - 3 جماد ثاني 1442
شناسه خبر : 11960
  پرینتخانه » سلامت, شهری تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۹:۰۳ | 1719 بازدید |

این مواد غذایی مانع تکثیر کروناویروس جدید می‌شود

این مواد غذایی مانع تکثیر کروناویروس جدید می‌شود به گزارش مشهدنیوز ، نتایج جدید تحقیقات زیست شناسان گیاهی دانشگاه دولتی کارولینای شمالی (NC) نشان می‌دهد که ترکیبات شیمیایی موجود در برخی غذاها یا نوشیدنی‌هایی مانند چای سبز، انگور موسکادین (انگور متعلق به نواحی گرم است و در بخش‌های مختلف آمریکا یافت می‌شود) و شکلات تلخ می‌توانند به […]

این مواد غذایی مانع تکثیر کروناویروس جدید می‌شود

این مواد غذایی مانع تکثیر کروناویروس جدید می‌شود

به گزارش مشهدنیوز ، نتایج جدید تحقیقات زیست شناسان گیاهی دانشگاه دولتی کارولینای شمالی (NC) نشان می‌دهد که ترکیبات شیمیایی موجود در برخی غذاها یا نوشیدنی‌هایی مانند چای سبز، انگور موسکادین (انگور متعلق به نواحی گرم است و در بخش‌های مختلف آمریکا یافت می‌شود) و شکلات تلخ می‌توانند به یک آنزیم خاص یا پروتئاز در ویروس سارس-کوو-۲ (SARS-CoV-۲) متصل شده و عملکرد آن را مسدود و از نفوذ آن جلوگیری کنند.

به گزارش مدیکال نیوز، دی یو زی، استاد زیست‌شناسی گیاهی و میکروبی دانشگاه کارولینای شمالی و از محققان این تحقیق می‌گوید: پروتئازها برای سلامت و زنده ماندن سلول‌ها و ویروس‌ها مهم هستند. اگر پروتئازها مهار شوند، سلول‌ها نمی‌توانند بسیاری از عملکردهای مهم مانند تکثیر را انجام دهند.

وی ادامه داد: “یکی از اهداف ما در آزمایشگاه یافتن مواد مغذی در مواد غذایی یا گیاهان دارویی است که مانع از اتصال یا تکثیر ویروس در سلول‌های انسانی شود. ”

در این مطالعه، محققان ایالت NC شبیه‌سازی رایانه‌ای و آزمایشگاهی ارائه کردند که واکنش به‌اصطلاح “پروتئاز اصلی” (Mpro) در ویروس سارس-کوو-۲ در برابر برخی از ترکیبات شیمیایی گیاهی مختلف به دلیل خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی آن‌ها را نشان می‌دهد.

زی گفت: ” وجود Mpro در سارس-کوو-۲ برای تکثیر و جمع‌آوری ویروس موردنیاز است. اگر ما بتوانیم این پروتئاز را مهار یا غیرفعال کنیم، ویروس از بین می‌رود. ”

شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای نشان داد که ترکیبات شیمیایی موردمطالعه در چای سبز، دو نوع انگور موسکادین، ‌پودر کاکائو و شکلات تلخ قادر به اتصال به بخش‌های مختلف Mpro هستند.

زی گفت: “Mpro بخشی کیسه مانند دارد که با ترکیبات شیمیایی پر می‌شود. وقتی این کیسه پر شد، پروتئاز عملکرد مهم خود را از دست داد. ”

شایان ذکر است آزمایش در مراحل آزمایشگاهی که توسط یو ژو، دانشجوی دکتری دانشگاه NC انجام شده نتایج مشابهی را نشان داده است. ترکیبات شیمیایی موجود در انگور چای سبز و موسکادین در مهار عملکرد Mpro بسیار موفق بودند. ترکیبات شیمیایی موجود در پودر کاکائو و شکلات تلخ فعالیت Mpro را تقریبا به نصف کاهش می‌دهد.

زی گفت: “چای سبز دارای پنج ترکیب شیمیایی آزمایش‌شده است که به قسمت‌های مختلف Mpro متصل می‌شوند و عملکرد آن را مسدود می‌کنند. انگور موسکادین حاوی این مواد شیمیایی بازدارنده در پوست و دانه است. گیاهان از این ترکیبات برای محافظت از خود استفاده می‌کنند، بنابراین جای تعجب نیست که برگ و پوست گیاه حاوی این ترکیبات مفید باشد. ”

انتهای پیام

//

نویسنده : فاطمه پارسا |
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.