۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Friday, 19 April , 2024
شناسه خبر : 4805
  پرینتخانه » علم و فناوری تاریخ انتشار : 07 آگوست 2019 - 13:59 |

اعتراف “اوبر” و “لیفت” به ایجاد ترافیک شهری!

اعتراف “اوبر” و “لیفت” به ایجاد ترافیک شهری! پژوهش جدیدی که به سفارش دو شرکت “اوبر” و “لیفت” انجام شده، نشان می‌دهد که اپلیکیشن‌های رانندگی این دو شرکت به جای کاهش ترافیک شهرها، یکی از عوامل به وجود آمدن آن هستند. به گزارش مشهدنیوز،و به نقل از فیوچریسم، نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که اپلیکیشن‌های […]

اعتراف “اوبر” و “لیفت” به ایجاد ترافیک شهری!

اعتراف “اوبر” و “لیفت” به ایجاد ترافیک شهری!

پژوهش جدیدی که به سفارش دو شرکت “اوبر” و “لیفت” انجام شده، نشان می‌دهد که اپلیکیشن‌های رانندگی این دو شرکت به جای کاهش ترافیک شهرها، یکی از عوامل به وجود آمدن آن هستند.

به گزارش مشهدنیوز،و به نقل از فیوچریسم، نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که اپلیکیشن‌های شرکت‌هایی مانند “اوبر”(Uber) و “لیفت”(Lyft)، یکی از عوامل بدتر شدن ترافیک در شهرها هستند.

این شرکت‌ها مدت‌هاست که اعلام می‌کنند اپلیکیشن‌های رانندگی آنها این قابلیت را دارند تا با آرام کردن عبور و مرور و کاهش تردد خودروهای شخصی، به بهبود وضع ترافیک شهرها کمک کنند. هر بار که پژوهش جدیدی، اثرات منفی اپلیکیشن‌های رانندگی را بر ازدحام ترافیک خیابان‌ها نشان می‌داد، این دو شرکت، نتایج پژوهش را شک‌برانگیز می‌دانستند.

اما پژوهشی که به تازگی و با سرمایه‌گذاری اوبر و لیفت صورت گرفته، همین نتایج را نشان داده! در نتیجه انگشت اتهام دوباره به سوی این دو شرکت قرار دارد. از آنجا که این بار، سرمایه‌گذاران پژوهش، اوبر و لیفت هستند، نمی‌توانند آن را به سادگی بی‌اعتبار بنامند.

نتایج این پژوهش مشترک که به صورت آنلاین منتشر شد، نشان می‌دهد که اگرچه استفاده از خودروهای شخصی نسبت به ناوگان اوبر و لیفت بیشتر است اما این ناوگان هنوز هم سهم بزرگی از ترافیک کلانشهرها را به خود اختصاص داده است. بر اساس این نتایج، اوبر و لیفت، عامل یک تا سه درصد ترافیک شهرهای بزرگ و حومه و عامل هفت تا 14 درصد ترافیک در مراکز شلوغ شهری هستند.

با وجود این، نمی‌توان گفت که بهترین راه حل مشکل ترافیک، حذف این دو شرکت است زیرا در این صورت، اگرچه خودروهای کمتری در شهرها خواهند بود اما بسیاری از افراد نیز برای رفت و آمد از خودروهای شخصی خود استفاده خواهند کرد.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.