۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Wednesday, 24 April , 2024
شناسه خبر : 464
  پرینتخانه » نظامی تاریخ انتشار : 04 نوامبر 2018 - 11:17 |
فرمانده کل سپاه:

اگر لانه جاسوسی باقی می‌ماند در همان دهه اول انقلاب کار تمام بود

اولین حادثه مربوط به 13 آبان سال 43 است که شاه با دستور مستشاران و دیپلمات‌های مستقر در لانه جاسوسی برای مخفی نگه داشتن و خاموش کردن ندای حق‌طلبی امام خمینی (ره)، دستور تبعید ایشان را به ترکیه صادر کرد و درست 15 سال بعد در سال 58 جهان شاهد خفت و خاری آمریکایی‌ها و جبران آن حرکت سرکوب‌گرانه و آمریکایی که می‌خواستند ندای حق‌طلبی امام (ره) را خاموش کنند، بودند.
اگر لانه جاسوسی باقی می‌ماند در همان دهه اول انقلاب کار تمام بود

فرمانده کل سپاه:

اگر لانه جاسوسی باقی می‌ماند در همان دهه اول انقلاب کار تمام بود

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اگر آمریکایی‌ها در لانه جاسوسی باقی می‌ماندند بدون تردید انقلاب ما چهل ساله نمی‌شد و در همان دهه اول کار انقلاب تمام بود، اظهارکرد: تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان انقلاب دوم ملت ایران بود که به فرموده امام خمینی (ره) این پیروزی از پیروزی اول بزرگ‌تر بود.

به گزارش مشهدنیوز، سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح یکشنبه در مراسم گرامیداشت سالروز استکبارستیزی که در مقابل لانه جاسوسی برگزار شد، اظهارکرد: در تاریخ چهل ساله انقلاب اسلامی شاهد روزها، نصرت‌ها و پیروزی‌ها و وقایع شگفت‌انگیزی مانند واقعه 13 آبان هستیم که با اندکی ژرف‌نگری دست پرقدرت الهی را در غلبه بر مشکلات در این سال‌ها شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه این تاریخ پرافتخار با روزهای سرنوشت‌سازی همراه بوده است، به وقایع 13 آبان، 22 بهمن، 12 فروردین و 3 خرداد اشاره و خاطرنشان کرد: در 13 آبان سه حادثه تاریخی و مهم رخ داده است که نشان دهنده قداست و اهمیت این روز و به قول مقام معظم رهبری بیانگر چالش عمیق و مستمر ملت ایران با آمریکای جهان‌خوار است.

فرمانده کل سپاه افزود: اولین حادثه مربوط به 13 آبان سال 43 است که شاه با دستور مستشاران و دیپلمات‌های مستقر در لانه جاسوسی برای مخفی نگه داشتن و خاموش کردن ندای حق‌طلبی امام خمینی (ره)، دستور تبعید ایشان را به ترکیه صادر کرد و درست 15 سال بعد در سال 58 جهان شاهد خفت و خاری آمریکایی‌ها و جبران آن حرکت سرکوب‌گرانه و آمریکایی که می‌خواستند ندای حق‌طلبی امام (ره) را خاموش کنند، بودند.

سرلشکر جعفری خاطرنشان کرد: حادثه دیگری که در 13 ابان رخ داد شهادت دانش آموزان انقلابی به دستور رژیم بود که در آن حادثه تعداد زیادی از دانش آموزان در خاک و خون غلتیدند و خونشان در همان سال پیروزی انقلاب اسلامی را تضمین کرد.

وی با اشاره به فضای حاکم بر جامعه در سال‌های نخست انقلاب اسلامی بویژه در سال 58، ‌اظهارکرد: در آن روزها شاهد استقرار دولت موقت لیبرال بودیم که آمریکایی‌ها با آن‌ها ارتباطاتی گرفته و مشغول توطئه بودند. جوانان انقلابی و دانشجویان مسلمان پیرو خط انقلاب که تحمل دیدن چنین حرکات منحرف کننده انقلاب را نداشتند، به صورت محدود و فقط در چند دانشگاه در تهران تصمیم گرفتند که با رعایت طبقه‌بندی بسیار بالا اقدام به حرکتی در این زمینه کنند.

فرمانده کل سپاه، ادامه داد: بر این اساس قرار شد تظاهرات ضد آمریکایی از دانشگاه به سمت لانه جاسوسی انجام شود و فقط تعدادی از دانشجویان و مسئولان دانشگاهی می‌دانستند که قرار است به لانه جاسوسی حمله شود؛ وقتی جمعیت مقابل لانه جاسوسی رسید با فضاسازی و جوی که در جمعیت ایجاد شد، به صورت طبیعی جلوه داده شد که تسخیر لانه جاسوسی از دل جمعیت برآمده و همان لحظه این تصمیم گرفته شده است. در نتیجه دانشجویان با دلی راسخ و توکل بر خدا به لانه جاسوسی حمله کردند و ظرف زمانی محدود دیپلمات‌ها و جاسوسان را به اسارت خود درآوردند که این حرکت در همان لحظات نخست با تایید بسیار قاطع امام خمینی (ره) مواجه شد.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.