۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Wednesday, 24 April , 2024
شناسه خبر : 5545
  پرینتخانه » مجلس تاریخ انتشار : 17 اکتبر 2019 - 15:43 |

تصویب پیشنهاد ایران در اجلاس بین‌المجالس درباره مقابله با پدیده ریزگردها

  تصویب پیشنهاد ایران در اجلاس بین‌المجالس درباره مقابله با پدیده ریزگردها رییس هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در صد و سی و یکمین اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی IPUاز تصویب و الحاق پیشنهاد ایران به قطعنامه مصوب این اجلاس خبر داد. به گزارش مشهدنیوز،سیده فاطمه حسینی رییس شورای اجرایی ایران در IPU با اشاره به بند […]

تصویب پیشنهاد ایران در اجلاس بین‌المجالس درباره مقابله با پدیده ریزگردها

 

تصویب پیشنهاد ایران در اجلاس بین‌المجالس درباره مقابله با پدیده ریزگردها

رییس هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در صد و سی و یکمین اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی IPUاز تصویب و الحاق پیشنهاد ایران به قطعنامه مصوب این اجلاس خبر داد.

به گزارش مشهدنیوز،سیده فاطمه حسینی رییس شورای اجرایی ایران در IPU با اشاره به بند پبشنهادی هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در قطعنامه این اجلاس گفت: ما توانستیم در این اجلاس پیشنهاد ایران درباره لزوم همکاری دولت‌ها برای مقابله با بیابان زایی و پدیده ریزگردها را به تصویب برسانیم.

وی با اشاره به وضعیت نگران کننده ریزگردها در ایران گفت: تلاش کردیم تا کشورهای شرکت کننده در این اجلاس را به ضرورت سرمایه‌گذاری در کاهش خطرات ناشی از بیابان زایی، قطع درختان جنگلی و طوفان شن ( ریزگردها) ترغیب و اقناع کنیم.

رییس هیات پارلمانی ایران با تاکید بر این‌که وجود پدیده ریزگردها در ایران به ویژه استان‌های جنوبی کشور همچون خوزستان در برخی فصول به شدت این استان‌ها را تحت تاثیر قرار داده است، گفت:  قطعنامه مصوب اجلاس ۱۴۱ بین المجالس جهانی بنام تغییرات آب و هوایی است که به عنوان آیتم اضطراری از سوی کشور هند ارائه و از سوی هیات‌های حاضر به تصویب رسید، که با پیشنهاد نمایندگان هیئت ایرانی موضوع ضرورت تلاش و سرمایه گذاری کشورها برای مقابله با بیابان‌زایی، قطع درختان و از بین بردن جنگل‌ها و پدیده ریزگردها که از سوی ایران پیشنهاد شد، با اقبال هیات‌های حاضر در اجلاس به تصویب رسید و به قطعنامه الحاق شد.

حسینی گفت: در بند پیشنهادی هیات پارلمانی کشورمان (بند شماره ۸ از قطعنامه مذکور) آمده است: «از پارلمان‌های ملی می‌خواهد؛ مطابق با چارچوب طرح کاهش خطرات ناشی از بلایا( مربوط به دوره زمانی ۲۰۳۰-۲۰۱۵ ) موسوم به Sendi Framwork ، دولت‌های خو را به حمایت از توسعه ملی و جامع، تقویت کاهش خطر ناشی از بلایا، ارائه پاسخ موثر به آن‌ها و به سرمایه گذاری در اقدامات مرتبط با کاهش خطر بلایایی همچون؛ بیابان زایی، قطع درختان جنگلی و طوفان‌های شن ترغیب کنند.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.