۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Saturday, 20 April , 2024
شناسه خبر : 3464
  پرینتخانه » اجتماعی, تلویزیون تاریخ انتشار : 25 فوریه 2019 - 0:13 |

«عبرت» یا ترویج «خشونت» در رسانه ملی ؟

«عبرت» یا ترویج «خشونت» در رسانه ملی ؟ پخش برنامه‌ای تلویزیونی از زوجی که ۲۷ بار قصد طلاق داشته‌اند و زن خانواده به دفعات مورد ضرب و شتم قرارگرفته است و بالاخره بار ۲۸ نیز از هم جدا شدند، حال با دعوت رسانه ملی از حفظ زندگی مشترکشان صحبت می‌کنند، شاید در نگاه اول عجیب […]

«عبرت» یا ترویج «خشونت» در رسانه ملی ؟

«عبرت» یا ترویج «خشونت» در رسانه ملی ؟

پخش برنامه‌ای تلویزیونی از زوجی که ۲۷ بار قصد طلاق داشته‌اند و زن خانواده به دفعات مورد ضرب و شتم قرارگرفته است و بالاخره بار ۲۸ نیز از هم جدا شدند، حال با دعوت رسانه ملی از حفظ زندگی مشترکشان صحبت می‌کنند، شاید در نگاه اول عجیب باشد اما از منظر برخی مددکاران اجتماعی پیامدهای متعددی را هم همراه خواهد داشت.

به گزارش مشهدنیوز،       پخش برنامه «فرمول یک» با موضوع درخواست مکرر طلاق از سوی یک زن و در نهایت تصمیم وی به ادامه زندگی با همسرش درحالی به روی آنتن رفت که دو فرزند این زوج نیز در برنامه حضور داشتند. این برنامه طی روزهای اخیر واکنش های متعددی را نیز به همراه داشته است.

Image result for ‫برنامه فرمول یک پخش برنامه «فرمول یک» با موضوع درخواست مکرر طلاق از سوی یک زن و در نهایت تصمیم وی به ادامه زندگی با همسرش‬‎

به گزارش مشهدنیوز،     سید حسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران، نیز با بیان اینکه باید این موضوع را لحاظ کنیم که اگر فیلم یا گزارشی در رسانه عمومی روی آنتن می‌رود، این فیلم می‌تواند چه پیامدهایی داشته باشد، گفت: وقتی فیلم فردی را منتشر می‌کنیم که به ادعای خودش ۲۷ بار قصد جدایی از همسرش را داشته و به همین تعداد هم همسرش را مورد ضرب و شتم قرار داده ،این کار به نوعی مشروعیت دادن به خشونت و همسر آزاری است.

وی با اشاره به اینکه این اقدام نوعی بی‌تفاوتی اجتماعی را نسبت به این موضوعات در جامعه ایجاد می‌کند، افزود: اینکه می‌خواهیم بگوییم زن خانواده در حال سکوت است تا ثبات خانواده‌اش را حفظ کند و نشان دادن این کار در صدا و سیما می‌تواند تبلیغ و ترویج این نوع رفتار با زنان در جامعه باشد. اینکه مردم این موضوع را بشنوند که فردی ۲۷ بار قصد طلاق داشته و همسرش را مورد ضرب و شتم قرار داده، ترویج خشونت و نوعی بی‌توجهی به حقوق زنان است.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی افزود: این زن یک شهروند است که در این جامعه زندگی می‌کند و افرادی که آنها را می‌شناسند واکنش‌هایی را نسبت به این افراد خواهند داشت. همچنین فرزندان این خانواده نیز در برنامه حضور داشتند و ظاهراً به وضعیت حضور این کودکان در جامعه و در محیط‌های اجتماعی مثل مدرسه و… فکر نشده است. ما حق نداریم برای تحریک احساسات، به حقوق شهروندی و آبرو و حیثیت مردم تعرض کنیم.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.