۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Thursday, 25 April , 2024
شناسه خبر : 8352
  پرینتخانه » ارتباطات و فناوری اطلاعات تاریخ انتشار : 09 فوریه 2020 - 18:35 |

زمان پرتاب “ظفر” مشخص شد

“ظفر” در مدار قرار گرفت؟ بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده ماهواره ظفر دانشگاه علم و صنعت بعداز ظهر امروز از پایگاه فضایی امام خمینی (ره) سمنان به مدار ۵۳۰ کیلومتری زمین تزریق می‌شود. به گزارش مشهدنیوز، عصر امروز یکشنبه، ۲۰ بهمن ماه ششمین ماهواره ایرانی با نام “ظفر” که در پایگاه فضایی امام خمینی (ره) سمنان مستقر […]

زمان پرتاب “ظفر” مشخص شد

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده ماهواره ظفر دانشگاه علم و صنعت بعداز ظهر امروز از پایگاه فضایی امام خمینی (ره) سمنان به مدار ۵۳۰ کیلومتری زمین تزریق می‌شود.

به گزارش مشهدنیوز، عصر امروز یکشنبه، ۲۰ بهمن ماه ششمین ماهواره ایرانی با نام “ظفر” که در پایگاه فضایی امام خمینی (ره) سمنان مستقر شده، با ماهواره‌بر “سیمرغ” در مدار ۵۳۰ کیلومتری زمین تزریق می‌شود.

قرار است این ماهواره پس از قرارگیری در مدار، تصویر سردار شهید “حاج قاسم سلیمانی”  را منتشر کند، ضمن آن‌که فایل صوتی از نظرات مردم نیز از سوی این ماهواره مخابره خواهد شد.

ساخت ماهواره ظفر از سوی محققان دانشگاه علم و صنعت و به سفارش سازمان فضایی ایران از چهار سال گذشته آغاز شد و در روز ۲۹ دی ماه سال جاری از سوی این دانشگاه به سازمان فضایی برای انجام عملیات تزریق آن به مدار تحویل داده شد.

این ماهواره از نوع ماهواره‌های سنجشی است که دو نسخه “ظفر-۱” و “ظفر-۲” طراحی و ساخته شده است.

“ظفر” دانشگاه علم و صنعت در رده ماهواره‌های Low Earth orbit (-مدار نزدیک زمین) با ارتفاع مداری ۵۳۰ کیلومتر، شیب ۵۶ درجه و جرم ۱۱۳ کیلوگرم است. در بخش فضایی، ماهواره ظفر شامل محموله تصویربرداری، محموله ذخیره و ارسال، محموله تحقیقاتی تشعشعات فضایی، زیر سیستم‌های تعیین موقعیت، تعیین و کنترل وضعیت، مدیریت داده و فرمان، انرژی، سازه و مکانیزم و کنترل حرارت است.

تولید و به‌روز رسانی نقشه‌های کاربری اراضی در مقیاس ملی، تولید و به‌روز رسانی پایش توسعه شهری در مقیاس ملی، تولید و به‌روز رسانی مرز پهنه‌های کشاورزی در مقیاس ملی، تولید و به‌روز رسانی نقشه‌های پهنه‌بندی دریاچه‌های دائمی و فصلی در مقیاس ملی، به‌روز رسانی نقشه‌های ساختاری (شناسایی گسل‌ها و چین‌ها) در مقیاس ملی از جمله کاربردهای این ماهواره است.

عمر مداری ماهواره “ظفر” یک سال و نیم است.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.