سعيد مرتضوي که چندي پيش با حکم رئيسجمهور به عنوان رئيس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شده است، ظاهرا اکنون به سبب آنکه رياست گمرک را در اختيار وي قرار ندادهاند، تمايلي به ماندن در اين پست ندارد.
بر پايه اين گزارش، شنيدهها حاکي است که مرتضوي، پذيرفتن پست رياست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را مشروط به در اختيار گرفتن رياست گمرک کرده بود، زيرا وي بر اين باور است که مبارزه با قاچاق بدون هماهنگي کامل گمرکهاي کشور ميسر نخواهد شد و اين موضوع با موافقت ضمني آقاي احمدي نژاد نيز همراه بوده است، اما پس از قرائت گزارش تحقيق و تفحص مجلس در ماجراي بازداشتگاه کهريزک و اصرار مجلسيان بر نقش مستقيم آقاي مرتضوي دادستان وقت تهران در رخدادهاي کهريزک، آقاي احمدينژاد در واگذاري مديريت گمرک به مرتضوي دچار ترديد شده است و اين موضوع سبب شده تا زمزمه کناره گيري مرتضوي از سمت جديدش شنيده شود.
بنا بر همين شنيدهها، همين موضوع سبب شده تا بحث آمدن سردار ميراحمدي به اين ستاد به عنوان دبيرکل نيز مسکوت بماند.
اين گزارش ميافزايد: پس از آنکه تقي زاده، دبيرکل سابق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با رفتن الهام از پست خود استعفا داده و اکنون به عنوان مشاور سردار نقدي در بسيج و همچنين قاليباف در شهرداري تهران مشغول شده است، براي جانشيني وي، سردار مير احمدي، فرمانده سابق اطلاعات سپاه و جانشين کنوني حفاظت اطلاعات وزارت دفاع که روابط نزديکي با مرتضوي در زمان تصدي پست دادستاني تهران داشته است، در نظر گرفته شده است؛ اما به سبب آنکه مرتضوي با شرايط جديد احتمال استعفايش از ستاد مباره با قاچاق کالا و ارز وجود دارد، مراسم توديع و معارفه تقي زاده و مير احمدي به تعويق افتاده است.
منبع: تابناک