محمد پژمان در مراسم افتتاحيه نخستين دوره المپياد ورزشي بانوان محلات مشهد افزود: با توجه به نقش مهم بانوان در اداره امور خانه و اشتغال آنان در خارج از منزل، گسترش امكانات ورزشي براي زنان يك امر مهم است و در شرايط کنوني که بانوان محلات اين شهر با محدوديتهايي براي ورزش کردن روبرو هستند، شهرداري تلاش ميكند با فراهم كردن امكانات، فعاليتهاي ورزشي اين قشر را توسعه دهد.
وي با تاکيد بر اين که بانوان نقش اساسي در خانواده دارند، ادامه داد: بانوان در معرض تهديد جسماني هستند که براي حفظ سلامتي لازم است به ورزش روي بياورند که بي توجهي به اين مساله نگران کننده است .
معاون فرهنگي شهرداري مشهد در ادامه اين مراسم گفت: جايگاه بانوان در هر شهر به دليل نقش آنها در شهر و خانه جايگاه ويژهاي است و نياز بيشتري به فعاليتهاي ورزشي دارند.
شادکام افزود: شهرداري وظيفه دارد كه براي تامين سلامت فكري و جسمي اين قشر اثرگذار، در ورزش بانوان با تمام قوا كار كند.
وي ادامه داد: با بررسيهاي انجام شده در بوستانهاي مشهد بانوان بيش از مردان در ورزشهاي صبحگاهي و شامگاهي شرکت ميکنند.
شادکام خاطرنشان کرد: با مشارکت آموزش و پرورش، 21 سالن ورزشي و 70 مدرسه به ورزش بانوان اختصاص يافته است.
لازم به ذکر است اين مسابقات در مرحله نخست در رشتههاي فوتسال، واليبال و بسكتبال تا اول ماه مبارك رمضان در مشهد ادامه دارد که در رشته واليبال 141 تيم ، بسکتبال 233 تيم و فوتسال 152 تيم با يکديگر به رقابت مي پردازند که در مرحله بعد اين مسابقات، از ابتداي فصل پاييز تيمها و ورزشكاران رقابت خود را از سر خواهند گرفت.