محمد دهقان ظهر امروز در نشست مسئولان طرقبه شانديز اظهار داشت: به لطف خداوند انقلاب اسلامي از بدو تاسيس در مسير خدمت به مردم بوده و تا كنون با همت مسئولان توانسته است در اين مسير باقي بماند.
نماينده مردم طرقبه شانديز و چناران در مجلس افزود: يكي از بزرگترين نعمتهايي كه بايد شكرگزار آن باشيم، نعمت وحدت است كه پايههاي نظام اسلامي را مستحكم ساخته و نااميدي و ياس را براي دشمنان قسم خورده اسلام عزيز به همراه داشته است.
نماينده طرقبه شانديز و چناران در مجلس ادامه داد: حضرت امام(ره) هميشه بر حفظ وحدت تاكيد ميكردند و امروز نيز ولي فقيه زمان همين دستور را براي ما دارند و هركس به اين وحدت ضربه بزند، به دشمن خدمت كرده است.
وي با بيان اينكه بعضيها در طول 31 سال از همراهي انقلاب عقب ماندند، اظهار داشت: تاريخ انقلاب نشان ميدهد كه با وجود تلاش دشمن براي تحريم همه جانبه، مسير انقلاب و كشور مسير موفقيت بوده و به بركت وحدت و همدلي مردم و مسئولان خدوم و رهبري حكيمانه مقام معظم رهبري و نيز روحانيت اهل معنويت و پاكيزگي، دشمن از تلاشهاي خود بهرهاي نبرده و شكست خورده است.
دهقان افزود: ملت ما بايد با بصيرت و هوشياري حركت كنند، چرا كه دشمنان قصد دارند از جريان مرده فتنه بهره برده و آن را دوباره زنده كنند.
عضو هيئت رئيسه مجلس، با انتقاد از فضاسازي عليه شهرستان شدن طرقبه شانديز اظهار داشت: افتخار ميكنيم كه طرقبه شانديز به شهرستان ارتقا يافته اما امروز شاهديم كه بعد از دو سال و نيم از شهرستان شدن عدهاي به اين اعتراض ميكنند و هياهوي رسانهاي راه انداختهاند.
وي تاكيد كرد: منطقه به شهرستان ارتقا پيدا كرد تا منابع مادي از بين نرود و مديريت بر مسائل مختلف ارتقا يابد، چرا كه اين اراضي و فضاي سبز و فرح بخش متعلق به همه مردم است و نبايد به اين شهرستان به چشم ساختمانسازي و سود بردن يك سازمان و يك شركت ساختمانسازي نگاه كرد.
نماينده طرقبه شانديز و چناران در ادامه افزود: اينجا قبلا كسي پاسخگوي مشكلات و مسائل مردم نبود و بخشدار هم اختيارات محدودي داشت كه نميتوانست كارها را خودش سامان دهد و هرچه بود، تصميمگيري از مشهد بود و به دليل وجود كارها و مشكلات فراوان در مشهد، ديگر وقتي براي حل مشكلات اين منطقه باقي نميماند.
وي خاطرنشان كرد: تعيين مرز بين دو شهرستان يك امر كارشناسي است و مسئولان امر آن را اعلام ميكنند، بنابراين مردم بايد هوشيار باشند و تحت تاثير جوسازي رسانهاي قرار نگيرند.