۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Thursday, 12 December , 2024
شناسه خبر : 31706
  پرینتخانه » فوتبال تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024 - 15:18 |

با بازیکنان طلبکار و بی اعصاب تیم ملی فوتبال چه باید کرد؟

با بازیکنان طلبکار و بی اعصاب تیم ملی فوتبال چه باید کرد؟ بازی با کره شمالی می توانست به شکلی دراماتیک برای تیم ملی تمام شود؛ دیداری که واقعا دو نیمه متفاوت داشت و می توانست حسابی برای تیم ملی دردسرساز تمام شود. اگرچه کره شمالی در سال های اخیر رقیب سختی برای ایران نبوده […]

با بازیکنان طلبکار و بی اعصاب تیم ملی فوتبال چه باید کرد؟

با بازیکنان طلبکار و بی اعصاب تیم ملی فوتبال چه باید کرد؟

بازی با کره شمالی می توانست به شکلی دراماتیک برای تیم ملی تمام شود؛ دیداری که واقعا دو نیمه متفاوت داشت و می توانست حسابی برای تیم ملی دردسرساز تمام شود. اگرچه کره شمالی در سال های اخیر رقیب سختی برای ایران نبوده اما بازی شب گذشته، داشت برای تیم ملی گران تمام می شد اما شانس یارمان بود تا در صدر گروه بمانیم.

به گزارش مشهدنیوز، در حالی که ملی‌پوشان ایران در نیمه نخست بازی با کره روی سه پاس مهدی طارمی و گل‌های مهدی قایدی و محمد محبی پیش افتادند، اما در شروع نیمه دوم با اخراج شجاع خلیل‌ زاده غافلگیر شدند و پس از آن هم دو گل دریافت کردند و نزدیک بود برتری خود را با تساوی یا حتی شکست عوض کنند که خوشبختانه بی‌دقتی مهاجمان کره شمالی در زدن ضربات آخر منجر به برتری ایران و کسب سه امتیاز مهم شد.

بی شک اخراج خلیل زاده به عنوان یکی از مدافعان کلیدی تیم ملی از مهم ترین دلایل به هم خوردن تمرکز بازیکنان و از هم پاشیدن تیم بود. در شروع نیمه دوم یک صحنه برخورد بین شجاع خلیل زاده و جو گوک ری باعث شد داور کارت قرمز را به مدافع تیم ملی ایران نشان دهد و او را از زمین اخراج کند.

حرکتی که اصلا لازم نبود توسط خلیل زاده با آن شدت از خشونت انجام شود اما مدافع تراکتور جوری با نوک پا بازیکن کره را سرنگون کرد که داور تاجیکستانی بدون تعلل در سوت خود بدمد و بازیکن ایران را با کارت قرمز مواجه کند.

با بازیکنان طلبکار و بی اعصاب تیم ملی فوتبال چه باید کرد؟

بعد از اخراج شجاع، قلعه نویی کنعانی زادگان را به زمین فرستاد تا در کنار علی نعمتی در مرکز خط دفاع تیم ملی قرار بگیرد اما بعد از تعویض کنعانی با قایدی، ایران روی اشتباه مدافعانش ۲ گل دریافت کرد و موقعیت های زیادی هم به رقیب داد تا هواداران فوتبال در ایران با استرس زیادی بازی را تا دقایق پایانی دنبال کنند.

شجاع درحالی در این بازی از زمین اخراج شد که سندروم اخراج بازیکنان تیم ملی به یکی از دردسرهای کادرفنی تبدیل شده است.  آمار ۱۰ نفره‌شدن‌های تیم ملی ایران بیشتر از استانداردهای معمول شده و این موضوع می تواند در تقابل با رقیبان قدرتمند دردسرساز شود.

از یاد اهالی فوتبال نرفته که همین چند وقت پیش در دیدار مقابل ازبکستان در تاشکند، صالح حردانی در دقیقه ۵۷ با خطای خشن روی الدور شومورودوف از جریان بازی اخراج شد تا تیم ملی در این بازی حساس با یک بازیکن کمتر به کار خود ادامه دهد.

پیش از حردانی هم در دیدارهای قبلی سه اخراجی در دقایق ۹۰ به بعد داشتیم؛ حسین کنعانی زادگان مقابل ازبکستان در دقیقه پایانی فینال کافا اخراج شد، مهدی طارمی در دقیقه ۱+۹۰ یک هشتم نهایی جام ملت ‌ها در دیدار با سوریه کارت قرمز گرفت و شجاع خلیل زاده در دقیقه ۳+۹۰ نیمه نهایی جام ملت ‌ها مقابل قطر اخراجی تیم ملی ایران بود و شب گذشته هم شجاع خلیل زاده در دقیقه ۵۶ اخراج شد تا چهارمین اخراجی تیم ملی در ۱۲ بازی اخیر باشد.

قطعا این تعداد اخراجی طی ۱۲ بازی عدد عجیب و غیرحرفه ای است. به نظر می رسد قلعه نویی و دستیارانش باید بیشتر از همیشه روی روح و روان بازیکنان تیم ملی کار کنند و هرطور که شده آنها را توجیه کنند که بیشتر مراقب حرکات خود در زمین باشند تا خودشان و تیم ملی را به دردسر نیندازند.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.