- رونمایی از کتاب “ترویج فرهنگ پهلوانی” در موسسه فرهنگ قرآن و ورزش علی بن ابیطالب(ع)
- خودکشی ابراهیم نبوی در مریلند آمریکا/ واکنش دستیار پزشکیان به پایان زندگی طنزپرداز شهیر ایرانی
- اهدای کفن و آگهی ترحیم به هادی عامل/ واکنش ها به هدیه جنجالی به گزارشگر کشتی
- ناهنجاری عمیق در ادبیات کودک و نوجوان / والدین ناآگاه، یاور سواستفاده گران
- کمدی ها و فیلم های اجتماعی در رقابتی نابرابر بر پرده سینما
- 33 فیلم در سودای سیمرغ جشنواره فجر/ 4 انیمیشن و 13 فیلم اولی
توزیع داروهای بیماران خاص در گرو بیمه ها!
توزیع داروهای بیماران خاص در گرو بیمه ها! عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان در ارتباط با مشکلات توزیع داروهای بیماران خاص، نکاتی را توضیح داد. به گزارش مشهدنیوز، هادی احمدی با عنوان این مطلب که بیماریهای خاص تهدید کننده زندگی هستند، اظهار کرد: با توجه به وضعیت تولید و واردات داروی بیماران خاص، سه محدودیت در داروهای […]
توزیع داروهای بیماران خاص در گرو بیمه ها!
عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان در ارتباط با مشکلات توزیع داروهای بیماران خاص، نکاتی را توضیح داد.
به گزارش مشهدنیوز، هادی احمدی با عنوان این مطلب که بیماریهای خاص تهدید کننده زندگی هستند، اظهار کرد: با توجه به وضعیت تولید و واردات داروی بیماران خاص، سه محدودیت در داروهای بیماریهای خاص داریم.
وی افزود: سازمان غذا و دارو و معاونتهای غذا و دارو در استانها هر سال به داروخانههای سطح کشور فراخوان میدهند کسانی که تمایل دارند داروهای خاص را توزیع کنند، ثبت نام نمایند. بعضی از داروخانه ثبت نام میکنند و اعتبارسنجی میشوند، آئین نامه خاص توزیع این داروها وجود دارد، داروخانههایی که واجد شرایط هستند را انتخاب میکنند.
احمدی با طرح این سوال که چرا داروخانهها به سمت و سوی توزیع داروهای خاص نمیروند، گفت: به این دلیل نیست که توزیع ناعادلانه است، بلکه سازمانهای بیمهگر همراه و همگام با بیماران نیستند. برخی داروهای خاص مانند فاکتورهای خونی را ۱۰۰ درصد بیمه میدهد و بیمار پرداختی ندارد. این داروها باید نقداً یا حداکثر با چک یک ماهه خریداری شود و الان سازمانهای بیمهگر حدود ۷ ماه است پول داروخانه را نداده است.
وی در همین راستا توضیح داد: با یکی از همکاران که داروهای خاص را توزیع میکند صحبت کردم، میگفت ۳۰ میلیارد تومان از سازمانهای بیمهگر بابت داروهای خاص طلب دارد و چکهای او در حال برگشت خوردن است و اعتبار او نزد بانکها از بین میرود، به خاطر اینکه سازمانهای بیمهگر پول نمیدهند.
عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی از خرداد ۱۴۰۳، یک ریال بابت بدهی داروخانهها پرداخت نکرده است. این داروها اولاً گران قیمت هستند، بحث میلیاردی است؛ ثانیاً همه در دل بیمهها میرود و بیمار پرداختی ندارد. از طرفی مالیات آنها هم بالا و ۱.۵ درصد است. از طرفی بدعهدی بیمهها، سود کم و از سوی دیگر مالیات بالا وجود دارد. هر کسی توان ندارد. داروخانههایی هم که این داروها را توزیع میکنند واقعاً ایثارگری میکنند چرا که از جیب خودشان هزینه میکنند و سازمانهای بیمهگر همراه نیستند.
احمدی در پاسخ به این سوال که چه تدبیری باید اندیشید، گفت: یک راهکار دارد که اولاً، از داروهای خاص مالیات نگیرند. دوماً، سازمانهای بیمه گر باید به موقع و طبق قانون پول داروخانه را بدهد که داروخانه هم توان داشته باشد دوباره داروی خاص بخرد و توزیع کند.
بیشتر بخوانید:
واکسیناسیون روتاویروس برای اطفال و کودکان بصورت سراسری تزریق خواهد شد
داروهای بیماران خاص , سازمان غذا و دارو
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.