۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Tuesday, 8 July , 2025
شناسه خبر : 34757
  پرینتخانه » بین الملل تاریخ انتشار : ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹ | 44 بازدید
سناتور دموکرات آمریکایی:

حمله به ایران غیرقانونی بود

سناتور دموکرات آمریکایی: حمله به ایران غیرقانونی بود سناتور دموکرات آمریکایی حملات این کشور به تاسیسات هسته‌ای ایران را «غیرقانونی» دانست و گفت که رفتار دونالد ترامپ در این دولت در مقایسه با دولت قبلی وی، بسیار بدتر، بسیار بی‌قانون‌تر است. به گزارش مشهدنیوز، دولت آمریکا در میانه حمایت از تجاوزگری رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی و […]

حمله به ایران غیرقانونی بود

سناتور دموکرات آمریکایی:

حمله به ایران غیرقانونی بود

سناتور دموکرات آمریکایی حملات این کشور به تاسیسات هسته‌ای ایران را «غیرقانونی» دانست و گفت که رفتار دونالد ترامپ در این دولت در مقایسه با دولت قبلی وی، بسیار بدتر، بسیار بی‌قانون‌تر است.

به گزارش مشهدنیوز، دولت آمریکا در میانه حمایت از تجاوزگری رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران، طی اقدامی غیرقانونی هفته گذشته به تاسیسات اتمی ایران در اصفهان، نطنز و فردو با بمب‌های سنگرشکن حمله کرد. گرچه ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که این تاسیسات برخلاف ادعای «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر نابود شدن آن‌ها طی این حمله، فقط آسیب دیده‌اند.

«کریس مورفی»، نماینده دموکرات مجلس سنای آمریکا در گفت‌وگو با رسانه خبری ان‌بی‌سی نیوز با انتقاد از اقدام دونالد ترامپ برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بیان کرد: «اقدام ترامپ برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقانونی بوده است.»

او در رابطه با استیضاح رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل حملات غیرقانونی به ایران گفت: «این تصمیمی است که مجلس نمایندگان می‌گیرد. اما منظورم این است که اگر رفتار او را در این دولت با رفتاری که در دولت اول به خاطر آن استیضاح شد مقایسه کنید، رفتار او در این دولت بسیار بدتر، بسیار بی‌قانون‌تر و بسیار خلاف قانون اساسی است.»

هفته گذشته اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا به کنار گذاشتن طرح استیضاح رئیس‌جمهور این کشور به دلیل حمله به ایران، رای مثبت دادند.

سناتور مورفی همچنین پیشتر با انتقاد از رویکرد دونالد ترامپ و زیر سوال بردن اهداف او، گفت: «رئیس جمهور ایالات متحده نه تاسیسات کلیدی فردو را نابود کرد و نه اورانیوم غنی‌شده ایران را از بین برد. او فقط آمریکا را به خطر انداخت.»

انتهای پیام/

گزارشگران ویژه سازمان ملل، حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
نویسنده : مصطفی مُکاری | منبع خبر : ایسنا
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.