۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Saturday, 14 June , 2025
شناسه خبر : 34336
  پرینتخانه » آموزش تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸ | 40 بازدید
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:

سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره ابهامات و مطالب مطرح شده در خصوص لو رفتن سوالات امتحانات نهایی ۱۴۰۴ گفت: موضوع لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تکذیب می کنم. تاکنون گزارش، سند و مدرکی مبنی بر اینکه ادعا شود سوالات لو رفته، […]

سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:

سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره ابهامات و مطالب مطرح شده در خصوص لو رفتن سوالات امتحانات نهایی ۱۴۰۴ گفت: موضوع لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تکذیب می کنم. تاکنون گزارش، سند و مدرکی مبنی بر اینکه ادعا شود سوالات لو رفته، نداریم؛ سوالات امتحانی قابل لو رفتن نیست.

به گزارش مشهدنیوز، روز گذشته احسان عظیمی راد، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در نشستی خبری از لو رفتن سوالات امتحانات نهایی خبر داده و اعلام کرده بود خود آموزش و پرورش باید مراحل و مراتبی که دچار ضعف و اشکال در این قضیه است را پیگیری کند.

وی همچنین درباره چرایی لو رفتن سوالات آزمون‌ها گفت که در جلسه کمیسیون آموزش مجلس این موضوع با حضور وزیر آموزش و پرورش پیگیری خواهد شد.

علی فرهادی سخنگوی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ابهامات و مطالب مطرح شده در این خصوص گفت: موضوع لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تکذیب می کنم. تاکنون گزارش، سند و مدرکی مبنی بر اینکه ادعا شود سوالات لو رفته، نداریم. سوالات امتحانی قابل لو رفتن نیست، ۳تا ۴ دقیقه قبل از شروع آزمون، لینک سوال به حوزه ارسال و در حوزه امتحانی پرینت گرفته و همانجا نیز امتحان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه بلافاصله بعد از امتحان نیز سؤالات را معمولاً منتشر می‌کنیم تا امکان سوء استفاده نباشد افزود: برای طرح مسائل این چنینی باید حتماً مدرک و دلیل مستند وجود داشته باشد. اگر کسی مدرکی دارد به آموزش و پرورش ارائه دهد تا بررسی انجام شود اما بر اساس یافته‌ها و بررسی‌ها، اصلا چنین چیزی صحت ندارد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره سخنان سخنگوی مجلس درخصوص ورود وزیر آموزش و پرورش به موضوع نیز اعلام کرد: تاکنون جلسه‌ای در این خصوص که سند و مدرکی ارائه شود نداشتیم.

فرهادی افزود: در جلسات امتحان تجهیزات، سیگنال یاب و موبایل یاب و … داریم. امتحانات در اوج سلامت درحال برگزاری است. حفظ آرامش روانی دانش آموزان و مردم مهم است و نباید به اخبار کذب توجه کرد.

وی تاکید کرد: درخصوص برگزاری سلامت امتحانات نهایی با اطمینان اعلام می‌کنم که مشکلی نداریم.

انتهای پیام/

۳۷۶ هزار پذیرفته آزمون ارشد انتخاب رشته می کنند
نویسنده : شهره دانشیار
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.