« سید رضا فیض آبادی » مردی از جنس قلم
« سید رضا فیض آبادی » مردی از جنس قلم اول ، خاطره ام را بنویسم ؛ دوره اول ریاست مرحوم شادروان ، استاد فقید ، آقای دکتر « سید عبدالکریم سادات رضاعی » در ژیمناستیک ایران بود .حدود سالهای یکهزار و سیصد و هفتاد و یک و شاید هم هفتاد و دو . در […]
« سید رضا فیض آبادی » مردی از جنس قلم
اول ، خاطره ام را بنویسم ؛ دوره اول ریاست مرحوم شادروان ، استاد فقید ، آقای دکتر « سید عبدالکریم سادات رضاعی » در ژیمناستیک ایران بود .حدود سالهای یکهزار و سیصد و هفتاد و یک و شاید هم هفتاد و دو . در اوج هجمه ها و مظلومیت « سید » ژیمناستیک ایران ، روزنامه کار و کارگر به قلم « سید رضا فیض آبادی » ، شجاعانه و یک تنه ، در دفاع از عملکرد روان شاد دکتر سادات رضاعی دانشمند فرهیخته ، « یادداشتی » قلمی کرد که هنوز که هنوز است ، نقشش بر قلب ها ، حک شده ، ماندگار است .
به گزارش مشهدنیوز، فرامرز سنگینی در ادامه نوشت: « آن » روزنامه نگار جوان و مشتاق و جسور دیروز ، که استاد حجت الله خان اکبرآبادی را معلم و مرشد خود دانسته و کماکان ، خود را مدیون او می داند ، امروزه در زمره افتخارات عالم رسانه ، قلم و نوشتار است .
بعد از ظهر روز یک شنبه گذشته ، سی ام اردیبهشت ماه ، طی مراسمی تحت عنوان دومین همایش سرآمدان دانشجوی روابط عمومی و به همت و کارگردانی و اجرای استاد محمد رضا نصرالله زاده ، به نمایندگی از مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران ، ضمن معرفی و تجلیل از نام « سید رضا فیض آبادی » ، رکورد نگارش « هفت هزار » مقاله و یادداشت چاپ شده در عرصه رسانه ای او هم ، اعلام گردید .صد البته ، نگارش هفت هزار یادداشت تحلیلی و تفسیری آقا « سید » قصه ما در موضوعات متنوع و مختلف ورزشی ، به غیر از آن گزارش های خبری و خبر نویسی است.
خودش می گوید : « از بهمن ماه سال یکهزار و سیصد و هفتاد با روزنامه کار و کارگر وارد عرصه خبر و خبر نویسی شدم ، اولین معلم و استادم که الفبای خبر را به من أموخت ، جناب حجت الله خان اکبر آبادی بود که خود را همیشه مدیون این بزرگوار می دانم .از سال یکهزار و سیصد و هفتاد و یک با مجموعه مقالات کار و ورزش در روزنامه کار و کارگر شروع به نوشتن مقاله و یادداشت روز کردم و همواره در کنار کارم ، مطالب تحلیلی ، فنی و تفسیری اساتیدی همچون اسدالهی ، جمشید حمیدی ، اردشیر خان لارودی ، صدرالدین کاظمی و … را می خواندم و در حاشیه این فعالیتها ، « کتاب » همیشه یار و مونسم بود ، صدها رمان تاریخی ، فرهنگی و اجتماعی از جمله « کلیدر » و « حسن صباح و … را مطالعه کرده و می کنم » .
« سید رضا » ، با اغلب رشته های ورزشی آشناست و در برخی هم متخصص . اما به شهادت آنچه تا کنون به رشته تحریر درآورده ، با چهره ها و قوانین و مقررات و حداقل اطلاعات اکثر ورزشها ، آشناست و همین اشراف او بر ظرافت های فنی بوده که در دو مرحله و در دو دوره ، نامزد برنده « قلم زرین » در جشنواره مطبوعات شده است و یکبار هم در سال یکهزار و سیصد و هفتاد و شش ، نفر برتر جشنواره مطبوعات در بخش مقاله ورزشی ( نگارش هفده مقاله و یادداشت با عنوان کار و ورزش ) .
پیشکسوت رسانه اهل « فیض آباد » داستان ما ، از سال یکهزار و سیصد و هفتاد و یک تا همین امروز ، بدون انقطاع و هر روز در روزنامه ها ، نشریات مختلف و رسانه های متفاوت ، یادداشت و مطلب داشته و دارد و این ، به آن معناست که می شود از مجراهای قانونی و صنفی ( مثلاً انجمن نویسندگان ورزشی …. ) و یا … ، با آغاز یک فرایند اداری ، خواستار ثبت این رکورد ارزشمند در کتاب رکوردها « گینس » شد . این « مهم » نه فقط افتخار برای « سید رضا فیض آبادی » که افتخار جامعه مطبوعات و رسانه ، مشخصاً جامعه مطبوعات و رسانه های ورزشی کشور عزیزمان « ایران » سرافراز ، خواهد بود . قدر این فرصت را بدانیم و از دستش ندهیم .
سید رضا فیض آبادی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.