۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Thursday, 13 February , 2025
شناسه خبر : 28961
  پرینتخانه » انتخابات ریاست‌جمهوری 1403, ورزشی تاریخ انتشار : 26 ژوئن 2024 - 12:57 | 4 بازدید

شور انتخاباتی بدون ورزش

شور انتخاباتی بدون ورزش ورزش هیچ سهمی در مناظره‌های تبلیغاتی از سوی هیچ کاندیدایی نداشت انگار ورزش مقوله پیش پا افتاده بدون نقش آفرینی فقط راه خود را در فساد طی می‌کند در حالی که الان مسابقات فوتبال یورو ۲۰۲۴ شبانه میلیون‌ها نفر را در ایران برای تماشا پای تلویزیون می‌نشاند که حتی یک دهم […]

شور انتخاباتی بدون ورزش

شور انتخاباتی بدون ورزش

ورزش هیچ سهمی در مناظره‌های تبلیغاتی از سوی هیچ کاندیدایی نداشت انگار ورزش مقوله پیش پا افتاده بدون نقش آفرینی فقط راه خود را در فساد طی می‌کند در حالی که الان مسابقات فوتبال یورو ۲۰۲۴ شبانه میلیون‌ها نفر را در ایران برای تماشا پای تلویزیون می‌نشاند که حتی یک دهم آن در مناظره‌ها مشاهده نمی‌شود.

به گزارش مشهدنیوز، دکتر سیدمجتبی علوی در ادامه نوشت: غفلت کاندیدهای به ظاهر مدافع غرور ملی نشاط اجتماعی و اجماع گروهی یا توجهی ندارند و یا غفلت کردن در این جمع تنها چند ثانیه‌ای قالیباف از عملکرد خود در ورزش دفاع کرد جالب اینجاست در ۵ مناظره حتی یک کلام در خصوص وضعیت فاجعه انگیز ورزش کشور کسی سخن به میان نیاورد.

این در حالیست که کشورهای مثل عربستان و امارات متحده و قطر ا کنون در آسیا یکه تازی می‌کند و با ورزش و به ویژه فوتبال خودشان به جهان معرفی میکند . حال و جمعیتی علاقه مند به وسعت یک کشور در ایران  ۸۰ میلیونی فقط باید نظاره‌گر صعود و قهرمانی این کشورهای عربی در آسیا باشد با این تفکر آیا باید مستحق قهرمانی باشیم.

وقتی جمعیتی بالغ بر ۷۰ ۸۰ میلیون هوادار قرمز و آبی پایتخت و یا تیم‌های پرطرفداری همچون تراکتور ،سپاهان، ملوان ،تیم‌های خوزستانی. نساجی  وسایر تیم‌های شهرستانی خیلی عظیمی از جوانان را به خود مشغول می‌کند اینگونه مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرد باید منتظر معجزه در ورزش این پدیده بزرگ اجتماعی  قرن باشیم. فقط باید تاسف خود والا غیر .

جالب اینجا اگر بدنبال رای حلال هم بودند می بایست با همان شعارهای پوچ و توخالی که میدهند و بنا دارند سه چهار روزه اوضاع را از این رو به آن روکنند و ایران مدینه فاضله قلم داد کنند . آنقدر هوشمند نبود که از این سبد پر تراکم جمعیتی و جوانان علاقمند سرخ وآبی و هواداران شهرستانی بهره شوند .

سوال اینجاست . کجا بودند مشاورین که لهلهه میزنند تا سریع به پست مقام برسند یک مشاوره بحق بدهند . اصلا ورزش در کجا سبد زندگی مردم قرار دارد . جهان شمول تر از ورزش که از نوجوانان تا مسن ترین فرد  زن و مرد یا پسر و دختر با هر شغل و پست بدان مشغولا کجا میتوان پیدا کرد . این غلفت چگونه بوجود آمد . چرا هیچ کس سوال نکرد . پاسخ این است که شادی و نشاط و غرور ملی . سالم سازی اولویت نیست.

بیشتر بخوانید:

دیوارکشی، برجام و کرسنت در مناظره چهارم

نویسنده : دکتر سیدمجتبی علوی
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.