۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Monday, 2 December , 2024
شناسه خبر : 10066
  پرینتخانه » اقتصادی تاریخ انتشار : 06 نوامبر 2020 - 14:09 |
در گفت وگو با ایسنا مطرح شد

مرغداران رغبتی به جوجه ریزی ندارند

در گفت وگو با ایسنا مطرح شد مرغداران رغبتی به جوجه ریزی ندارند به گزارش مشهدنیوز/ نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی گفت: مرغداران می دانند که عدم امکان تامین نهاده و از طرفی اصرار ستاد تنظیم بازار به اجرای قیمت مصوب باعث ضرر و زیان آنها خواهد شد و بنابراین میل و رغبت آنها به […]

مرغداران رغبتی به جوجه ریزی ندارند

در گفت وگو با ایسنا مطرح شد

مرغداران رغبتی به جوجه ریزی ندارند

به گزارش مشهدنیوزنایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی گفت: مرغداران می دانند که عدم امکان تامین نهاده و از طرفی اصرار ستاد تنظیم بازار به اجرای قیمت مصوب باعث ضرر و زیان آنها خواهد شد و بنابراین میل و رغبت آنها به جوجه ریزی کاهش یافته است.

حبیب اسدالله نژاد در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که آیا نرخ مصوب جدیدی که اخیرا ستاد تنظیم بازار برای مرغ زنده تعیین کرده با قیمت تمام شده آن برای تولیدکنندگان هم خوانی دارد یا خیر؟ گفت: اگر دولت ١٠٠ درصد نهاده های مورد نیاز مرغداریها  را تامین کند نرخ  ۱۴ هزار و ۴۰۰تومان برای مرغ زنده منطقی  و مناسب است، اما اگر تامین نشود، این نرخ نمی تواند نیاز تولیدکنندگان را برای خرید مایحتاج  اولیه واحدهای مرغداری تامین کند.

وی ادامه داد: اگر ۵۰ درصد نهاده های مورد نیاز طیور توسط دولت تامین شود، قیمت تمام شده مرغ زنده ۱۷ هزار و ۵۰۰ تا ۱۸ هزار تومان خواهد بود و قیمت مرغ گرم نیز ۲۵ هزارتومان می شود، اما در حال حاضر حدود ۴۰ درصد نهاده ها با قیمت مصوب به دست تولیدکنندگان می رسد و آنها مجبورند مابقی را خودشان از بازار آزاد تهیه کنند.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت سویا در بازار آزاد به ۱۵ هزارتومان رسیده است؛ درحالی که چندی پیش قیمت آن ۴۰۰۰تومان بود. همچنین قیمت ذرت دو برابر و قیمت واکسن و دارو نیز چهار برابر شده است.

اسدالله نژاد با بیان اینکه امیدواریم دولت به تعهدات خود در تامین نهاده های دامی عمل کند زیرا در غیر این صورت تولیدکنندگان دیگر شهامت و رغبت جوجه ریزی نخواهند داشت، گفت: با توجه به اینکه ارز مورد نیاز برای تامین نهاده های دامی تخصیص داده شده، انتظار می رود اگر مشکلی یا نشتی در توزیع این نهاده ها وجود دارد، حل و جلوی آن گرفته شود و این نهاده ها به درستی میان واحدهای مرغداری توزیع شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا جوجه ریزی در  ماه های اخیر کاهش یافته است؟ گفت: مرغداران می دانند که عدم امکان تامین نهاده و از طرفی اصرار ستاد تنظیم بازار به اجرای قیمت مصوب باعث ضرر و زیان آنها خواهد شد و بنابراین میل و رغبت به جوجه ریزی در تولیدکنندگان کاهش یافته است.

وی در پایان با بیان اینکه حجم نهاده های ورودی به بازارگاه کافی نیست، افزود: تخصیص نهاده در سامانه بازارگاه به واحدهای مرغداری صورت گرفته، اما نهاده تامین نشده است. برخی از واحدهایی که جوجه ریزی انجام داده اند به میزان اندکی نهاده دریافت کرده اند ولی این موضوع شامل حال همه  مرغداری ها نمی شود.

انتهای پیام/

نویسنده : سمیه زحمت کش | منبع خبر : ایسنا
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.