۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Monday, 2 December , 2024
شناسه خبر : 10628
  پرینتخانه » علم و فناوری تاریخ انتشار : 10 نوامبر 2020 - 19:46 |

مشارکت یونسکو در اجرا و حمایت از ابتکارات ارائه شده در حوزه کووید-۱۹

مشارکت یونسکو در اجرا و حمایت از ابتکارات ارائه شده در حوزه کووید-۱۹ رییس دفتر منطقه‌ای یونسکو در ایران با تاکید بر اینکه یونسکو بخشی از برنامه سازمان ملل برای پاسخ فوری اقتصادی- اجتماعی به کووید-۱۹ است، گفت: در این راستا این سازمان در برنامه ریزی، اجرا و پیشتیبانی از ابتکارات و پروژه‌های علمی و […]

مشارکت یونسکو در اجرا و حمایت از ابتکارات ارائه شده در حوزه کووید-۱۹

مشارکت یونسکو در اجرا و حمایت از ابتکارات ارائه شده در حوزه کووید-۱۹

رییس دفتر منطقه‌ای یونسکو در ایران با تاکید بر اینکه یونسکو بخشی از برنامه سازمان ملل برای پاسخ فوری اقتصادی- اجتماعی به کووید-۱۹ است، گفت: در این راستا این سازمان در برنامه ریزی، اجرا و پیشتیبانی از ابتکارات و پروژه‌های علمی و همکاری‌ها، مشارکت داشته است.

به گزارش مشهدنیوز/  ویتَن سِوتوفسکی (Cvetan Cvetofski) امروز در مراسم افتتاح روز جهانی در خدمت صلح و توسعه، با بیان اینکه این روز جهانی هر ساله در ۱۰ نوامبر برگزار می‌شود، افزود: این روز فرصتی را فراهم می‌کند که مردم در سراسر جهان در رویدادهای متعدد کوچک و بزرگ جشن بگیرند و این موضوع نقش مهم علم در جامعه و مشارکت بیشتر مردم در مسایل علمی را برجسته می‌کند.

وی تاکید و اهمیت بر ارتباط علم با زندگی روزمره مردم را از دیگر مزایای برگزاری این روز جهانی دانست و ادامه داد: هدف روز جهانی علم برای صلح و توسعه این است که با پیوند بیشتر علم با جامعه شهروندان بیش از پیش در جریان تحولات علمی قرار می‌گیرند.

سوتوفسکی، با بیان اینکه این روز همچنین بر نقش دانشمندان در درک ما از سیاره شکننده که در آن زندگی می‌کنیم و آن را زمین می‌نامیم، کمک می‎کند، خاطر نشان کرد: در سال ۲۰۲۰ و در زمانی که همه گیری جهانی کووید-۱۹ نقش مهم علم را در پرداختن به چالش‌های جهانی بیشتر نشان می‌دهد، تمرکز این روز جهانی، علم در ارتباط با جامعه و با جامعه است.

رییس دفتر منطقه‌ای یونسکو در ایران با اشاره به اقدامات این سازمان در همه‌گیری جهانی کووید-۱۹، یادآور شد: یونسکو بخشی از برنامه سازمان ملل برای پاسخ فوری اقتصادی- اجتماعی به کووید-۱۹ است و در این راستا این سازمان در برنامه ریزی، اجرا و پیشتیبانی از ابتکارات و پروژه‌های علمی و همکاری‌ها، مشارکت داشته است.

وی اضافه کرد: پاسخ یونسکو به کووید-۱۹ در علوم طبیعی در زمینه ۳ موضوع اصلی “همکاری علمی بین المللی”، “آب برای کووید-۱۹” و “بازسازی اکولوژیکی و زیست محیطی” متمرکز است و این سازمان سعی دارد که از طریق راهکارهای علمی و همکاری‌های علمی بیشتر، عناصر لازم در تقویت تاب آوری بیشتر مردم را ایجاد کند.

رییس دفتر منطقه‌ای یونسکو در ایران از دولت ایران برای همه فعالیت‌های در حال اجرا در زمینه‌های علمی تشکر و قدردانی کرد و آمادگی این دفتر در تهران را برای همکاری بیشتر با ایران اعلام کرد.

انتهای پیام/

نویسنده : سمیه زحمت کش
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.