۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Friday, 13 December , 2024
شناسه خبر : 10271
  پرینتخانه » علم و فناوری تاریخ انتشار : 07 نوامبر 2020 - 17:56 |

کشف ۴۰ درصد از ماده تشکیل‌ دهنده جهان

کشف ۴۰ درصد از ماده تشکیل‌ دهنده جهان پژوهشگران فرانسوی در بررسی جدید خود اعلام کردند که توانسته‌اند ۴۰ درصد از ماده تشکیل‌دهنده جهان را که تاکنون رصد نشده بود کشف کنند. به گزارش مشهدنیوز/ و به نقل از فیوچریسم، دانشمندان مدت‌ها بر این باور بودند که حدود ۴۰ درصد از ماده قابل رویت جهان گمشده […]

کشف ۴۰ درصد از ماده تشکیل‌ دهنده جهان

کشف ۴۰ درصد از ماده تشکیل‌ دهنده جهان

پژوهشگران فرانسوی در بررسی جدید خود اعلام کردند که توانسته‌اند ۴۰ درصد از ماده تشکیل‌دهنده جهان را که تاکنون رصد نشده بود کشف کنند.

به گزارش مشهدنیوز/ و به نقل از فیوچریسم، دانشمندان مدت‌ها بر این باور بودند که حدود ۴۰ درصد از ماده قابل رویت جهان گمشده است و هرگز آن را شناسایی نکرده بودند.

اکنون گروهی از پژوهشگران “مرکز ملی پژوهش‌های علمی فرانسه”(CNRS) اعلام کرده‌اند که سرانجام این ماده گمشده را یافته‌اند. به گفته پژوهشگران، این ماده میان رشته‌های پراکنده این شبکه کیهانی غول‌پیکر پنهان شده است که کهکشان‌ها را به هم متصل می‌کند.

پژوهشگران در این پروژه، داده‌های پژوهشی ۲۰ سال اخیر را ارزیابی کردند تا بتوانند این ماده گمشده را آشکار کنند.

گازهایی که این شبکه کیهانی را تشکیل می‌دهند، شبکه‌ای از کهکشان‌ها را به هم متصل می‌کنند. آنها گاهی مانند منبعی از مواد تازه برای کهکشان‌ها و سیاه‌چاله‌های نزدیک هستند و همین موضوع به ضعیف‌تر شدن شبکه می‌انجامد.

این گروه پژوهشی باور دارند که دلیل این موضوع، پراکندگی رشته‌های شبکه کیهانی و ضعیف بودن سیگنال‌های دریافتی است. ضعیف بودن سیگنال‌ها موجب شده است که داده‌ها طی ۲۰ سال اخیر به درستی ردیابی نشوند.

پژوهشگران برای یافتن ۴۰ درصد از ماده گمشده جهان، انتشار اشعه ایکس رشته‌های گاز را مورد بررسی قرار دادند و اطلاعات مربوط به آرایش فیزیکی ۱۵ هزار رشته گاز را ارزیابی کردند. ارزیابی اشعه ایکس نشان داد این رشته‌ها، میزان قابل توجهی از گازهای داغ را شامل می‌شوند که پیشتر دیده نشده‌اند.

این پژوهش، در مجله “Astronomy & Astrophysics” به چاپ رسید.

انتهای پیام/

نویسنده : سمیه زحمت کش | منبع خبر : فیوچریسم
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.