البرز و ۴۷ مرگ کرونایی فقط در دو روز!
البرز و ۴۷ مرگ کرونایی فقط در دو روز! مشهدنیوز/ البرز رئیس مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی استان البرز گفت: بیش از ۹۰۰ بیمار در بیمارستانهای البرز بستری هستند و این روند ادامه دارد در حالی که در پیک اول ۵۰۰ بیمار و در پیک دوم ۶۵۰ بیمار در مراکز درمانی البرز بستری شدند. مهرداد بابایی روز […]
البرز و ۴۷ مرگ کرونایی فقط در دو روز!
مشهدنیوز/ البرز رئیس مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی استان البرز گفت: بیش از ۹۰۰ بیمار در بیمارستانهای البرز بستری هستند و این روند ادامه دارد در حالی که در پیک اول ۵۰۰ بیمار و در پیک دوم ۶۵۰ بیمار در مراکز درمانی البرز بستری شدند.
مهرداد بابایی روز چهارشنبه ۱۴ آبان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کادر درمان توان و انرژی خود را برای خدمت رسانی به بیماران را از دست داده اند، اظهار کرد: کادر درمان با توجه به همه نگرانیها و سختیهای کار در حال جهاد هستند و شرایط سختی را پشت سر میگذارند.
به گزارش مشهدنیوز، وی توضیح داد: متاسفانه طی هفتههای گذشته با افزایش بیماران کرونایی و پر شدن تختهای بیمارستانی مواجه هستیم.
رئیس مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی استان البرز با بیان اینکه اگر مردم همراهی نکنند شرایط سختتر خواهد شد، گفت: با ادامه روند صعودی ابتلا به بیماری در سطح استان، خواستار تشدید محدودیتها خواهیم بود.
بابایی تصریح کرد: از امروز شاهد آغاز محدودیتها و تعطیلی صنوف در شهرستان نظرآباد خواهیم بود، تنها مشاغل گروه یک در این شهرستان اجازه فعالیت دارند.
وی یادآور شد: بیش از ۹۰۰ بیمار در بیمارستانهای البرز بستری هستند و این روند ادامه دارد در حالی که در پیک اول ۵۰۰ بیمار و در پیک دوم ۶۵۰ بیمار در مراکز درمانی البرز بستری شدند.
به گفته این مسئول طی دو روز گذشته ۴۷ نفر بر اثر قطعی ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.