- فرو ریختن گرز بهرام دوم در کازرون/ تنگ چوگان در معرض مرمت غیراصولی!
- رونمایی از کتاب “ترویج فرهنگ پهلوانی” در موسسه فرهنگ قرآن و ورزش علی بن ابیطالب(ع)
- خودکشی ابراهیم نبوی در مریلند آمریکا/ واکنش دستیار پزشکیان به پایان زندگی طنزپرداز شهیر ایرانی
- اهدای کفن و آگهی ترحیم به هادی عامل/ واکنش ها به هدیه جنجالی به گزارشگر کشتی
- ناهنجاری عمیق در ادبیات کودک و نوجوان / والدین ناآگاه، یاور سواستفاده گران
- کمدی ها و فیلم های اجتماعی در رقابتی نابرابر بر پرده سینما
ممنوعیت فروش چارتری در ایام اربعین
ممنوعیت فروش چارتری در ایام اربعین سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: در پروازهای بازه اربعین حسینی واگذاری پروازها از طرف شرکت های هواپیمایی به چارترکنندگان و عرضه چارتری بلیت در مسیر عتبات عالیات ممنوع است و عرضه و فروش بلیت می بایست از طریق کانال های شفاف و از طریق عرضه به عموم صورت گیرد. […]
ممنوعیت فروش چارتری در ایام اربعین
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: در پروازهای بازه اربعین حسینی واگذاری پروازها از طرف شرکت های هواپیمایی به چارترکنندگان و عرضه چارتری بلیت در مسیر عتبات عالیات ممنوع است و عرضه و فروش بلیت می بایست از طریق کانال های شفاف و از طریق عرضه به عموم صورت گیرد.
به گزارش مشهدنیوز، جعفر یازرلو در این باره اظهار کرد: در مسیر پروازهای بینالمللی تنها مسیری که شرکتهای هواپیمایی ملزم به رعایت قوانینی مانند نرخ مصوب از سوی سازمان هواپیمایی کشوری هستند مربوط به مسیرهای عتبات عالیات در بازه اربعین حسینی است که همه ساله از طریق سازمان هواپیمایی کشوری تعیین و به ذینفعان ابلاغ می شود.
وی افزود: ضوابط بازه اربعین حسینی سال ۱۴۰۳ از سوی سازمان هواپیمایی کشوری تا هفته آینده به شرکتهای هواپیمایی ابلاغ خواهد شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی تصریح کرد: همچنین در این ابلاغ مکانیسم عرضه صندلی، فروش بلیت، نرخ مسیرها و سایر الزامات به شرکتهای هواپیمایی و تمامی کانالهای عرضه و فروش بلیت برای اجرا اعلام خواهد شد.
یازرلو در ادامه گفت:در پروازهای بازه اربعین حسینی واگذاری پروازها از طرف شرکت های هواپیمایی به چارترکنندگان و عرضه چارتری بلیت در مسیر عتبات عالیات ممنوع است و عرضه و فروش بلیت می بایست از طریق کانال های شفاف و از طریق عرضه به عموم صورت گیرد.
این تصمیم با هدف محدود نشدن کانالهای عرضه و فروش بلیت پروازهای اربعین اتخاذ شده است تا با عرضه گسترده بلیت از طریق سیستم های رزرواسیون، زائران گرامی با سهولت بیشتری به بلیت دسترسی داشته باشند و فعالیتهای مربوط به نمایش، عرضه و فروش بلیت شفاف بوده و قابل رصد کردن باشد.
وی در پایان گفت: مشخصا اگر تخلفی در این بازه رخ بدهد طبق قانون برخوردهای قانونی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/
سازمان هواپیمایی کشور , عرضه چارتری بلیت
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.