۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Thursday, 5 December , 2024
شناسه خبر : 5087
  پرینتخانه » اقتصاد کلان تاریخ انتشار : 11 آگوست 2019 - 15:18 |

احتمال کاهش تعداد دستگاه‌های اجرایی در بودجه ۹۹

احتمال کاهش تعداد دستگاه‌های اجرایی در بودجه ۹۹ در آستانه تدوین لایحه بودجه ۱۳۹۹ و انجام اصلاحات ساختاری در آن،‌پیشنهاد کاهش دستگاه‌های اجرایی و زیرمجموعه‌های آنها در بودجه مطرح بوده و احتمالا در دستور کار قرار گیرد. به گزارش مشهدنیوز،  گرچه طبق قانون باید لایحه بودجه در نیمه آذرماه هر سال به مجلس ارائه شود، اما تدوین […]

احتمال کاهش تعداد دستگاه‌های اجرایی در بودجه ۹۹

احتمال کاهش تعداد دستگاه‌های اجرایی در بودجه ۹۹

در آستانه تدوین لایحه بودجه ۱۳۹۹ و انجام اصلاحات ساختاری در آن،‌پیشنهاد کاهش دستگاه‌های اجرایی و زیرمجموعه‌های آنها در بودجه مطرح بوده و احتمالا در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش مشهدنیوز،  گرچه طبق قانون باید لایحه بودجه در نیمه آذرماه هر سال به مجلس ارائه شود، اما تدوین ساز و کارها و زمینه‌های آن معمولا از ابتدای تابستان در دستور کار سازمان برنامه و بودجه  و مجموعه دولت قرار می‌گیرد. بر این اساس برای بودجه ۱۳۹۹ این روزها جلساتی تشکیل شده و کلیت آن در حال بررسی است.بر این اساس اخیرا نیز ستاد بودجه در سازمان برنامه و بودجه تشکیل شده و مسایل مختلفی مورد بررسی قرار گرفت.

این حکایت که در این جلسه موضوع اصلی مطرح شده به اصلاح ساختاری بودجه برمی‌گردد که باید برای سال آینده مدنظر باشد. انجام اصلاح ساختار بودجه از سال گذشته مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفت و کلیت آن تدوین و مورد تصویب نیز قرار گرفت.

آنچه که در رابطه با اصلاح ساختار بودجه در بودجه ۱۳۹۹ مطرح است به تغییراتی در مورد دستگاه‌های اجرایی برمی‌گردد؛ به طوری‌که از تعداد دستگاه‌ها و به عبارتی ردیف‌های مربوط به آن کاسته شود.

این ر حالی است که در بودجه هر ساله دستگاه‌ها و تمام زیرمجموعه‌های آنها در ردیف مشخصی قرار گرفته و تمام اعداد و ارقام آن عنوان می‌شود، اما این پیشنهاد مطرح است که برای سال آینده فقط به دستگاه‌ها اکتفا شده و سرجمع هزینه‌ها و منابع آنها عنوان ولی دیگر اسامی و نام زیرمجموعه‌های فرعی دستگاه‌ها در بودجه قرار نگیرد.

البته این موضوع در سال ۱۳۸۶ و در دولت احمدی‌نژاد نیزمطرح شد، اما مجلس بر اساس قانون قبول نکرد و اعمال نشد.

در مجموع برای اصلاح ساختاری بودجه در سال آینده مباحثی از جمله کارا کردن هزینه‌ها، کاهش منابع نفتی و جایگزین کردن منابع جدید و تغییر رویه اختصاص یارانه‌ها به ویژه یارانه پنهان در دستور کار قرار دارد.

یکی دیگر از مسائل مربوط به بودجه سال آینده تدوین دو سالانه بودجه است که احتمالا بر این اساس لایحه تدوین و به مجلس خواهد رفت.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.