ادعای جدید خبرگزاری فارس درباره فساد کاظم صدیقی
ادعای جدید خبرگزاری فارس درباره فساد و زمینخواری کاظم صدیقی در حوزه علمیه ازگل
به گزارش مشهدنیوز، در پی انتشار اخباری مبنی بر زمینخواری توسط تولیت حوزه علمیه امام خمینی ره، تحقیقات حاکی از آن است که از چند ماه گذشته، اصلاحاتی برای منافع حوزه انجام شده بود و شایعه زمینخواری، یک دروغ بزرگ است.
خبرگزاری فارس در مطلبی، به حواشی پیشآمده درباره زمین حوزه علمیه ازگل و موضعگیری «کاظم صدیقی» مدیریت این حوزه پرداخته است.
در مطلب خبرگزاری اصولگرای «فارس» درباره فساد و زمینخواری کاظم صدیقی در حوزه علمیه ازگل و توضیحات امام جمعه تهران بعد از این افشای اسناد این زمینخواری، آمده است:
«در پی انتشار اخباری مبنی بر زمینخواری توسط تولیت حوزه علمیه امام خمینی(ره)، تحقیقات حاکی از آن است که از چند ماه گذشته، اصلاحاتی برای منافع حوزه انجام شده بود و شایعه زمینخواری، یک دروغ بزرگ است.
از هفته گذشته تا به امروز، خبری با عنوان «زمینخواری ۱۰۰۰ میلیاردی آیتالله صدیقی و پسران» توسط افراد خاص در فضای شبکههای مجازی منتشر و بهسرعت پخششده است. خلاصه روایتی که با عنوان خاص و با ملموس سازی عدد و رقمی منتشرشده، ازاینقرار است که باغی به متراژ ۴۲۰۰ متر که جزئی از زمینهای مدرسه علمیه امام خمینی بوده، طی فرایندی به ملکیت حاجآقای صدیقی و بستگان ایشان درآمده است.
به دنبال گسترده شدن این خبر، بهواسطه مشورت و پیشنهاد دوستان دلسوز، اما نابلد نسبت به بازیهای رسانهای، جوابیهای از سوی حجتالاسلام صدیقی منتشر میشود که بر ابهامات میافزاید و بسیاری از مخاطبان تصور میکنند که حجتالاسلام صدیقی، مسئله زمینخواری را قبول کرده و بر آن صحه گذاشته است، حالآنکه واقعیت ماجرا، برخلاف عنوان اتهامی است و ایشان بحث سهمبندی و ثبت شرکت مذکور برخلاف اهداف حوزه را مورد تأیید قرار داده است.
حجتالاسلام صدیقی در قسمتی از این جوابیه مینویسد: «حوزه علمیه امام خمینی (ره) در چارچوب اساسنامه خود، سالها قبل برای تمهید ورود نوجوانان و دانش آموزان علاقهمند به آموختن دروس دینی و حوزوی تصمیم به تأسیس مجموعه آموزشی و فرهنگی پیش حوزوی گرفته و برای تأسیس این مرکز اقدام به اخذ مجوزهای قانونی لازم نمود. بر همین اساس لازم بود تا موسسهای وابسته به حوزه علمیه امام خمینی تأسیس گردد و بخشی از زمین متعلق به حوزه برای ایجاد این مرکز پیش حوزوی به آن موسسه منتقل شود. بر این اساس فردی به نام آقای **** که قبلاً مورد اعتماد مجموعه بوده، مسئول پیگیری و انجام امور ثبت اداری موسسه شد؛ اما متأسفانه فرد مذکور با سوءاستفاده از اعتماد اقدام به تدوین و ثبت اساسنامه، جعل امضاء اینجانب، تسهیم سهام به آن کیفیت و بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی اعضا نموده و معالأسف حتی بدون ورود و امضاء اینجانب و برخی اعضا ثبت این قضیه صورت پذیرفته است؛ بنابراین موسسه ثبتشده به کیفیتی که در رسانهها انتشار یافت، بدون اطلاع اینجانب و مدیریت حوزه و برخلاف اهداف مصوب آن به ثبت رسیده است.»
توضیحاتی که نشان میدهد شایعه زمینخواری کاظم صدیقی، دروغ بزرگ بود
خبرنگار فارس از همان ابتدای انتشار خبر، درباره شایعه زمینخواری تحقیقات خود را آغاز و در جلسهای که با شخص حجتالاسلام صدیقی برگزار شد، چندوچون اتفاقاتی که در چند ماه گذشته رقم خورده را بررسی و ابهامات درباره زمین متعلق به حوزه علمیه امام خمینی ره را برطرف و شفاف کرد. آقای صدیقی درباره اتفاقات رقم خورده میگوید: «از ابتدای تأسیس حوزه به دنبال تأسیس مدرسه پیش حوزوی و دانشگاه بودیم تا برای تربیت نیروهای نوجوان برای دانشگاه و حوزه، از پایه اقداماتی صورت بگیرد، اما در این موضوع موفق نبودیم تا اینکه در چند ماه گذشته بالاخره بر اساس توافقهای داخل حوزه، به نتیجه رسیدیم که زمینه تأسیس مدرسه را جلو ببریم و بر اساس اعتماد قبلی به آقای جواد عزیزی، امور اجرایی را به ایشان سپردیم و قرار شد شرکتی به نام “پیروان اندیشههای قائم” تأسیس شود و در ادامه به پیشنهاد دوستان، قرار شد که قسمتی از زمینهای متعلق به حوزه برای ایجاد مدرسه، به این مؤسسه منتقل شود… »
عدم اطلاع کاظم صدیقی از چندوچون ایجاد موسسه و سهامبندیهای خانوادگی
حجتالاسلام صدیقی در ادامه توضیحات میگوید: «متأسفانه بر اساس اعتمادی که به آقای جواد عزیزی داشتیم، تمامی امور را به ایشان و معتمدان خود واگذار کردیم، ولی این فرد بدون اطلاع بنده و دیگران ازجمله حاجآقای محسنی رئیس حوزه علمیه امام خمینی ره، شرکتی تأسیس کرد که ۱۰۰ درصد برخلاف اهداف و پیشنهادهایی بود که از ایشان خواسته شده بود و عملاً در این راستا، امضاهای بنده و دیگران ازجمله حاجآقای محسنی جعلشده است، از سوی دیگر، اطمینان نابهجا باعث شده که این فرد سهمبندیهایی در این شرکت انجام بدهد که بنده اطلاعی از آن نداشتم، ولی بلافاصله بعد از اطلاع دوستان و مسئولان از این اقدامات نابهجا و مسئلهساز، مجمع عمومی شرکت مذکور –پیروان اندیشه قائم-، جلسهای تشکیل میدهد و در آن مجمع تصویب میشود که تمامی عواید حاصل از تأسیس این شرکت متعلق به حوزه است و هیچ منفعت شخصی نباید در این شرکت گنجانده شود و عملاً نام افرادی که در تأسیس شرکت مذکور به آنها سهامی دادهشده بود، خارج میشود.»
در ادامه، حجتالاسلام صدیقی به نکته مهمتری اشاره میکند که بازهم به شفافسازی ابهامات کمک شایانی میکند، ایشان میگوید: «دقیقاً قبل از اینکه افشاگری ناقص و دروغ، درباره زمینخواری انجام شود، برای دوقفله کردن منافع حوزه از سؤاستفاده احتمالی، از سوی موسسه پیروان اندیشه قائم، وکالتی به حوزه علمیه دادهشده است که تمامی تغییرات بر اساس منافع حوزه در این شرکت اتفاق بیفتد، ولی افرادی که اقدام به افشاگری کردهاند، بدون هیچ صحبتی با ما و بدون انتشار تمامی واقعیت، با آبروی افراد و حوزه علمیه بازی کردند.»
تولیت حوزه علمیه امام خمینی ره با اشاره به نکتهای حائز اهمیت، میگوید «بلافاصله بعد از تشکیل مجمع عمومی شرکت تازه تأسیس در آذرماه سال ۱۴۰۲، برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده، مراتب به اطلاع وزارت اطلاعات رسیده و نهاد امنیتی از آن مطلع بوده است.» به دنبال جوابیه مکتوب حاجآقای صدیقی، حوزه علمیه امام خمینی ره نیز جوابیهای صادر میکند که در کنار توضیحات تولیت حوزه، به رفع ابهامات کمک شایانی میکند. در جوابیه حوزه علمیه، به تاریخ ایجاد مجمع عمومی برای اصلاح اهداف و سهم اختصاص دادهشده به افراد اشارهشده و مشخص میشود که تولیت و حوزه علمیه بدون هیچ تأخیر و توجیهی، در آذرماه ۱۴۰۲ به دنبال اصلاح خطای معتمدین حاجآقای صدیقی بوده است. در این جوابیه آمده است:پیرو بیانیه تولیت حوزه علمیه امام خمینی(ره) در فضای مجازی و در راستای روشنسازی و رفع پارهای از ابهامات به استحضار میرساند متعاقب احراز اشکالات شکلی در تنظیم اساسنامه حسب دستور تولیت محترم در آذرماه سال جاری نسبت به تشکیل مجمع و تنظیم صورتجلسهای بهطور فوقالعاده جهت خروج افراد مبحوث * از موسسه معمول گردد که در این راستا در تاریخ ۴/۹/۱۴۰۲ بهموجب صورتجلسه مجمع عمومی فوقالعاده موسسه کلیه افراد مؤسس از موسسه خارج شده و کلیه سهام و مالکیت موسسه تحت مالکیت حوزه علمیه امام خمینی (ره) قرارگرفته که اقدامات مقتضی در خصوص ثبت صورتجلسات در اداره ثبت شرکتها نیز معمول گردیده است و موسسه پیروان اندیشههای قائم تحت مالکیت مطلق مدرسه علمیه امام خمینی (ره) بوده و کلیه منافع این موسسه متعلق به مدرسه مذکور میباشد؛ همچنین لازم بذکر است. ملک مذکور قابلیت استفاده شخصی ندارد.
درباره دروغ بزرگ زمینخواری توسط حاجآقای صدیقی و پسران، نکات و سؤالاتی وجود دارد که میبایست به آنها اشاره شود.
۱- باید از قوه قضائیه این سؤال را پرسید که تا کی قرار است «افشاگریهای ناقص و بدون بررسی تمامی جوانب» در این کشور صورت بگیرد؟ چرا هیچ اقدام درخوری با افرادی که در افشاگریهای دروغ و ناقص سابقه قابل توجهی دارند، صورت نمیپذیرد؟ مشکل کار کجاست؟
۲- از فوریترین اقدامات لازم برای جلوگیری از گسترش این دروغ، شکایت حوزه و همچنین شکایت شخص حجتالاسلام صدیقی از فرد افشاکننده به دلیل افترا و دیگر عناوین اتهامی است.
۳- یاشار سلطانی فرد معلوم الحالی که مدعی بررسی اسناد درباره ماجرای حوزه امام خمینی ره است، چرا قبل از انتشار و افشاگری، هیچ صحبتی با تولیت و مسئولان حوزه علمیه نکرده است؟ چرا این فرد هیچ اشارهای به برگزاری جلسه مجمع عمومی نکرده است؟ چرا یاشار سلطانی هیچ اشارهای به اخذ وکالت از طرف شرکت پیروان اندیشه قائم به حوزه علمیه نکرده است؟ چرا این فرد بدون ذرهای تحقیق از تمامی جوانب و در زمانی که حوزه علمیه به دنبال اصلاح بوده است، اقدام به افشاگری کرده است؟
۴- بعد از افشاگری دروغ یاشار سلطانی مبنی بر زمینخواری، حتماً نیاز بوده است که تولیت و مسئولان محترم حوزه با افرادی مشورت بگیرند که از حداقلهای لازم در امور رسانهای مطلع باشند، لذا میبایست از مشورت با دوستان نابلد پرهیز شود.
۵- یکی از دلایل اصلی این ماجرا، اعتماد بیشازحد و نابهجای تولیت محترم حوزه علمیه امام خمینی ره به نزدیکان و افرادی بوده است که بدون اطلاع دقیق ایشان و مسئولان حوزه از اساسنامه و جزئیات، مبادرت به تأسیس شرکت کردهاند، درواقع این نقد به تولیت حوزه وارد است که ایشان بررسی امورات مهم حوزه را به دیگرانی تنفیذ کردهاند که لیاقت و توانایی مدیریت لازم را نداشتهاند.»
حوزه علمیه ازگل , فساد و زمینخواری کاظم صدیقی , کاظم صدیقی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.