Monday, 13 October , 2025
فرهنگ »
شناسه خبر : 22592
پرینتخانه » آخرین اخبار, آموزش, اجتماعی, تیتر یک, حقوقی و قضایی, حوادث، انتظامی, خانواده, سیاسی, شهری, علم و فناوری, ویژه, یادداشت
تاریخ انتشار : 03 ژانویه 2024 - 10:55 | 225 بازدید
واکنش مشاور سیاسی رهبری انقلاب به ترور صالح العاروری
مشاور سیاسی رهبری انقلاب اسلامی در واکنش به ترور صالح العاروری معاون دفتر سیاسی حماس، او را مجاهدی متفکر برای تداوم مقاومت در برابر صهیونیستها توصیف کرد.
به گزارش ایسنا، دریابان علی شمخانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «شهید صالح العاروری مجاهدی متفکر با ارادهای مثالزدنی برای تداوم مقاومت در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی و ایمانی سرشار از دستیابی به فتح نهایی بود. خدایش با اولیاء الهی و شهدای بدر و خیبر محشور نماید.»
صالح العاروری معاون دفتر سیاسی حماس و «مهندس عملیات طوفان الأقصی» بود که شامگاه سهشنبه – ۱۲ دی – در حمله پهپاد اسرائیلی به ضاحیه در جنوب بیروت به شهادت رسید.
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به اشتراک بگذارید
https://www.mashhadnews.ir/?p=22592
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.