۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Saturday, 27 April , 2024
شناسه خبر : 24977
  پرینتخانه » تولید و تجارت, تیتر یک تاریخ انتشار : 14 مارس 2024 - 12:55 |
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور عنوان کرد

گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان سودجویی است

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور عنوان کرد فروش گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان سودجویی است/ مناسب بودن عرضه دام در بازار مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور با بیان اینکه قیمت دام سبک زنده در بازار کیلویی۲۴۰ تا ۲۵۵ هزار تومان است، ‌گفت: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان سودجویی است و بازار مصرف را […]

گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان سودجویی است

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور عنوان کرد

فروش گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان سودجویی است/ مناسب بودن عرضه دام در بازار

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور با بیان اینکه قیمت دام سبک زنده در بازار کیلویی۲۴۰ تا ۲۵۵ هزار تومان است، ‌گفت: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان سودجویی است و بازار مصرف را تحت تاثیر قرار می دهد.

به گزارش مشهدنیوز، افشین صدر دادرس، با بیان اینکه بر اساس رصد روز گذشته از میادین دام، میانگین قیمت دام زنده کیلویی ۲۴۰ تا ۲۵۵ هزار تومان است، گفت: خرید و فروش دام در میادین انجام می‌شود، عرضه نیز مناسب است و رکودی در بازار نیست.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دام به میزان کافی در کشور وجود دارد یا خیر؟ گفت: سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور به شدت کاهش یافته و در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲ بر اساس آمار کشتار دام در کشتارگاه های رسمی مرکز آمار ایران، گمرک جمهوری اسلامی ایران و احتساب ۳۰ درصد کشتار غیر رسمی به حدود ۷.۱ کیلو رسیده است. برای این میزان سرانه، کمبود دام نداریم اما اگر بخواهیم سرانه مصرف را از ۷.۱ کیلو به ۱۲ کیلو یعنی عددی که چندسال پیش بود برسانیم قطعا باید شرایط تولید تغییر کند، زیرا دام کم است.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور تصریح کرد:بعد از حذف ارز ترجیحی هزینه‌های تولید از جمله قیمت نهاده‌های دامی، دارو و واکسن، حمل و نقل و … به شدت افزایش یافت که نتیجه آن بالا رفتن قیمت تمام شده تولید بود، مقصر  این افزایش هزینه تولید دامدار نیست بنابراین از عدالت به‌ دور است که تولیدکننده از این بابت سرزنش شود.

وی در ادامه گفت: با توجه به قیمت دام زنده در میادین دام و حداقل ۴۵ درصد ضریب تبدیل، قیمت لاشه درب کشتارگاه حدود ۵۳۰ هزارتومان برآورد می شود که این لاشه با احتساب هزینه حمل، سود مغازه و افت در مغازه‌های خرده فروشی قیمت می خورد و به فروش می‌رسد.

دادرس در پایان گفت: اینکه گوشت با قیمت ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزارتومان در مغازه‌ها به فروش می رسد سودجویی در بازار مصرف است. باید برای آن راهکاری پیدا کرد. ولی می‌توان گفت که افزایش واردات راهکار مناسبی نیست و تجربه ۱۱ ماهه گذشته نشان داده که تاثیر چندانی در تنظیم یا حتی تعدیل بازار نداشته است.

انتهای پیام/

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.