۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Saturday, 27 April , 2024
شناسه خبر : 10985
  پرینتخانه » فرهنگی تاریخ انتشار : 14 نوامبر 2020 - 20:23 |

کتاب‌هایی به پیشنهاد میرجلال‌الدین کزازی

کتاب‌هایی به پیشنهاد میرجلال‌الدین کزازی میرجلال‌الدین کزازی با معرفی کتاب‌های «کیمیاگر» و «تنگنا» گفت: آن‌چه دو داستان «کیمیاگر» و «تنگنا» را از نگاه بسیار دور و فراخ به هم پیوند می‌دهد آن است که داستان آکنده از رخدادهای پی‌درپی است که زنجیره‌وار به دنبال یکدیگر می‌آیند؛ رخدادهای رازآمیز و شگفت‌انگیز که خواننده را ناچار می‌دارند […]

کتاب‌هایی به پیشنهاد میرجلال‌الدین کزازی

کتاب‌هایی به پیشنهاد میرجلال‌الدین کزازی

میرجلال‌الدین کزازی با معرفی کتاب‌های «کیمیاگر» و «تنگنا» گفت: آن‌چه دو داستان «کیمیاگر» و «تنگنا» را از نگاه بسیار دور و فراخ به هم پیوند می‌دهد آن است که داستان آکنده از رخدادهای پی‌درپی است که زنجیره‌وار به دنبال یکدیگر می‌آیند؛ رخدادهای رازآمیز و شگفت‌انگیز که خواننده را ناچار می‌دارند از پی‌گرفت داستان.

به گزارش مشهدنیوز/ به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، میرجلال‌الدین کزازی، نویسنده، مترجم و شاهنامه‌پژوه با پیوستن به پویش «کتابخوانی ملی» که توسط این سازمان  برگزار شده است، بیان کرد: در این روزها دو کتاب خوانده‌ام که دل‌پسند من افتاده است. اگر با نگاه دور و بسیار فراخ به این کتاب‌ها بنگریم می‌توانیم همانندی‌هایی در میانه آن دو بیابیم و بر پایه آن دو کتاب را با یکدیگر بسنجیم.

او افزود: یکی از این کتاب‌ها داستانی است نوشته نویسنده‌ای ایرانی؛ داستانی که سالی پیش از آن‌که من پای به جهان بگذارم، نوشته شده و به گونه پاورقی در هفته‌نامه‌ای به چاپ می‌رسیده است. داستانی به نام «کیمیاگر» از حمزه سردادور. این کتاب را به من ارمغان کرده بودند و چندی در کتابخانه من باقی مانده بود و من روزی از سر کنجکاوری آن را برگرفتم تا نگاهی بدان بیافکنم. دید و داوری من درباره آن به گونه‌ای بود که نمی‌انگاشتم آن را از آغاز تا انجام خواهم خواند اما این داوری و دید درست نبود. هنگامی که به خواندن داستان آغاز نهادم مرا درکشید و با خود برد.

کزازی همچنین گفت: کتاب دیگر که کمابیش همزمان با «کیمیاگر» خوانده‌ام داستانی است از این نویسنده، داستانی به نام «تنگنا» که بستر داستان فناوری رسانه‌ای است و شگفتی‌هایی در آن می‌توان دید و یافت. آن‌چه این دو داستان را از نگاه بسیار دور و فراخ به هم پیوند می‌دهد آن است که داستان آکنده از رخدادهای پی در پی است که زنجیره‌وار به دنبال یکدیگر می‌آیند؛ رخدادهای رازآمیز و شگفت‌انگیز که خواننده را از پی‌گرفت داستان ناچار می‌دارند.

انتهای پیام/

نویسنده : سمیه زحمت کش
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.