۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Saturday, 27 April , 2024
شناسه خبر : 9940
  پرینتخانه » علم و فناوری تاریخ انتشار : 06 نوامبر 2020 - 1:19 |

کرونا ویروس به تارهای صوتی آسیب می زند

کرونا ویروس به تارهای صوتی آسیب می زند محققان دانشکده پزشکی آیکان در مانت ساینای و دانشگاه کلمبیا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به تارهای صوتی آسیب می‌رساند. به گزارش مشهدنیوز و به نقل از تایلند مدیکال نیوز، بر اساس یافته‌های یک مطالعه جدید آسیب عصبی کروناویروس به تارهای صوتی می‌تواند یکی […]

کرونا ویروس به تارهای صوتی آسیب می زند

کرونا ویروس به تارهای صوتی آسیب می زند

محققان دانشکده پزشکی آیکان در مانت ساینای و دانشگاه کلمبیا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به تارهای صوتی آسیب می‌رساند.

به گزارش مشهدنیوز و به نقل از تایلند مدیکال نیوز، بر اساس یافته‌های یک مطالعه جدید آسیب عصبی کروناویروس به تارهای صوتی می‌تواند یکی از دلایلی باشد که حتی افرادیکه از این بیماری جان سالم به در می‌برند نیز حتی ماهها پس از بهبودی دچار تنگی نفس می‌شوند. محققان اظهار کردند با بررسی حنجره بیماران هنگامی که جمله “ما سه درخت سبز را می بینیم” متوجه این موضوع شدند. این اختلال در تار صوتی، یک نوروپاتی واگ است که اغلب پس از یک بیماری ویروسی رخ می‌دهد.

پرده‌های صوتی یا تارهای صوتی شامل دو غشای لعاب‌مانند هستند که به صورت افقی در حنجره کشیده شده‌اند. با ارتعاش آن‌ها در اثر عبور هوا، پدیده واک‌داری روی می‌دهد.

این پرده‌ها هنگام دم و بازدم، باز هستند و هنگامی که انسان نفس خود را حبس می‌کند، بسته می‌شوند. ارتعاش این پرده‌ها باعث ایجاد پدیده واک‌داری آواها می‌شود.

به گفته محققان افراد با انجام چند آموزش تنفسی می‌توانند این اختلال در عملکرد تارهای صوتی را درمان کنند.

محققان اظهار کردند آنها با موفقیت ۱۸ بیمار که پیشتر به کروناویروس مبتلا شده بودند و حال تارهای صوتی آنها آسیب دیده بود را با چند جلسه گفتاردرمانی و تجویز رژیم غذایی خاص درمان کردند.

این محققان افزودند افرادی که دچار این مشکل هستند، می بایست از مصرف غذاهایی که باعث تحریک اعصاب صوتی آنها می شود، بپرهیزند.

یافته‌های این مطالعه در مجله ” Pulmonary and Respiratory Sciences”منتشر شده است.

انتهای پیام/

نویسنده : سمیه زحمت کش
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.