۞ سخن روز
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی‌نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست‌هزارنفری بیم دارم! ناپلئون بناپارت
Friday, 26 April , 2024
شناسه خبر : 5142
  پرینتخانه » استان ها تاریخ انتشار : 11 آگوست 2019 - 16:06 |

شغل این زنان “بافتن” است

شغل این زنان “بافتن” است مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه بافندگی یکی از مشاغل اصلی بانوان روستایی است، گفت: در حال حاضر ۵۰ هزار بافنده به ‌صورت تمام‌وقت، پاره‌وقت و فصلی به شغل قالیبافی اشتغال دارند که ۸۵ درصد این بافندگان را بانوان تشکیل می‌دهند. به گزارش مشهدنیوز،  نفیسه نخعی ، اظهار […]

شغل این زنان “بافتن” است

شغل این زنان “بافتن” است

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه بافندگی یکی از مشاغل اصلی بانوان روستایی است، گفت: در حال حاضر ۵۰ هزار بافنده به ‌صورت تمام‌وقت، پاره‌وقت و فصلی به شغل قالیبافی اشتغال دارند که ۸۵ درصد این بافندگان را بانوان تشکیل می‌دهند.

به گزارش مشهدنیوز،  نفیسه نخعی ، اظهار کرد: در حال حاضر 218 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی از سال 84 با 7760 عضو در استان فعالیت می‌کنند که در حال حاضر سرمایه آن‌ها حدود 42 میلیارد و 257 میلیون ریال است.

وی افزود: در سال 95 به 77 صندوق 5 میلیون تومان تسهیلات داده شده و به 55 صندوق 15 میلیون تومان وام اعطا شده است.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه به 43 صندوقی که در سال 97 تشکیل شده، 20 میلیون تومان وام اعطا شده است، تصریح کرد: در تمام شهرستان‌ها این صندوق‌ها فعال است.

نخعی ادامه داد: صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی در شهرستان‌های خوسف، سرایان و درمیان از تجمیع صندوق‌های خرد تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه بافندگی یکی از مشاغل اصلی بانوان روستایی است، اظهار کرد: در حال حاضر ۵۰ هزار بافنده به ‌صورت تمام‌وقت، پاره‌وقت و فصلی به شغل قالیبافی اشتغال دارند که ۸۵ درصد این بافندگان را بانوان تشکیل می‌دهند.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: طرح آموزش تا اشتغال رشته گلیم   بافی   با محوریت اشتغال بانوان روستایی در شهرستان   درمیان   به صورت پایلوت اجرا می‌شود.

نخعی اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی استان و ضرورت توسعه مشاغلی غیر از کشاورزی، توجه به صنایع دستی و مشاغل خانگی به خصوص در سطح روستاها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی یادآور شد: در این طرح، بانوان مستعد این شهرستان پس از شناسایی مورد آموزش قرار گرفته و پس از تولید، اشتغالزایی و بازاریابی برای فروش محصولات، از دیگر اهداف این طرح است.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.